Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μια καλή εβδομάδα ξεκίνησε για αυτά τα ζώδια

Κι αυτό γιατί μπαίνουμε στην εποχή των Διδύμων.

Μια καλή εβδομάδα ξεκίνησε για αυτά τα ζώδια | to10.gr

Ο Ήλιος είναι στον αργοκίνητο και πεισματάρη Ταύρο τις τελευταίες εβδομάδες και αν είσαι έτοιμη για αλλαγή, είσαι τυχερή. Από τις 20 Μαΐου ξεκινά η εποχή των Διδύμων και φέρνει αλλαγές στην υπάρχουσα πραγματικότητα. Ετοιμάσου για συναρπαστικές συζητήσεις, ευφυές χιούμορ, πνευματικές αναζητήσεις και ξεκαρδιστικό γέλιο διότι αν κάποιο ζώδιο ξέρει να κεντρίζει το μυαλό σου αυτό είναι ο Δίδυμος. Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι μάλιστα η καλύτερη για τρία συγκεκριμένα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίδυμος: είναι η ηλιακή σου επιστροφή και λάμπεις

Νιώθεις ξανά ο εαυτός σου. Έπειτα από μια μεγάλη και ήσυχη περίοδο επανεξέτασης των συναισθημάτων σου και απόσυρσης από τον υπόλοιπο κόσμο, είσαι έτοιμη να χαρείς την αυτοπεποίθησή σου και να προχωρήσεις ξανά. Ωστόσο, δεν νιώθεις απλά ο εαυτός σου, νιώθεις η νέα καλύτερη εκδοχή του. Είναι καιρός να αποδεχτείς ότι δεν είσαι αυτή που ήσουν. Είσαι έτοιμη να ανοίξεις τα μάτια σου σε μία ώριμη προοπτική της πραγμαικότητας και να αφήσεις την ανασφάλεια και την αμφιβολία να σε κρατήσουν πίσω. Το’χεις!

Ζυγός: διώχνεις τα εμπόδια και προχωράς ελεύθερη

Τι σε σταματά από το να τολμήσεις; Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρεις ότι κάτι θα πάει σίγουρα καλά αλλά αυτή είναι η ομορφιά της ζωής. Όλα είναι ένα πείραμα και έχεις μια μόνο ευκαιρία. Θα χάσεις το χρόνο σου με το να φοβάσαι μήπως κάνεις το λάθος βήμα ή απλά θα το κάνεις; Λαχταράς νέες εμπειρίες και το καταλαβαίνεις τώρα περισσότερο από ποτέ. Αν αυτοπεριορίζεσαι, είναι καιρός να ανοίξεις το μυαλό σου, να σπάσεις τους κανόνες και να πεις “ναι” σε νέες περιπέτειες. Αν χρειάζεται κάτι να θυμάσαι αυτή τη βδομάδα είναι το εξής: “Carpe diem”.

Υδροχόος: αγγίζεις την δημιουργικότητά σου και την εσωτερική μαγεία

Υπάρχει πολλή ομορφιά κρυμμένη μέσα σου. Αν την καταπιέζεις ο κόσμος δεν θα τη δει ποτέ και ούτε και εσύ. Αν έχεις βαρεθεί από τη δουλειά και έχεις ελεύθερο χρόνο, πρέπει να βρεις δημιουργικές και ρομαντικές στιγμές. Σταμάτα και μύρισε τα λουλούδια γύρω σου γιατί έτσι πρέπει να τη ζούμε τη ζωή. Επίτρεψε στον εαυτό σου να χαζολογήσει και να γεμίσει η καρδιά σου. Ξέρεις ότι το θες. Το παιδί που κρύβεις μέσα σου παρακαλάει να βγει έξω και να παίξει.