Μπορείς να αλλάξεις γνώμη στα ζώδια; Οι πεισματάρηδες και οι διαλλακτικοί!

Μπορείς να αλλάξεις γνώμη στα ζώδια; Οι πεισματάρηδες και οι διαλλακτικοί!

Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αποφάσισε κάτι με το οποίο εσύ δεν συμφωνείς. Και θα προσπαθήσεις να το μεταπείσεις.

Πόσες πιθανότητες έχεις να το καταφέρεις; Παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό και το ζώδιό του; Μα φυσικά, όπως μας λέει η αστρολογία. Όλοι και όλα έχουν τον τρόπο τους..

Μπορείς να αλλάξεις γνώμη στα ζώδια; Οι πεισματάρηδες και οι διαλλακτικοί!
ΚΡΙΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Κριό: 9 στα 10.

Ο Κριός είναι ο μεγαλύτερος πεισματάρης του ζωδιακού, ικανός να επιμένει, ακόμα κι αν όλα συνηγορούν ότι έχει άδικο. Κι όσο εσύ παραθέτεις τα επιχειρήματά σου, τόσο περισσότερο αντιδρά και πεισμώνει. Άσε που εκνευρίζεται κιόλας… Ακόμα και με ένα πιστόλι κολλημένο στον κρόταφο, δεν θα υπαναχωρήσει. Πώς μπορείς να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη; Απλώς ελπίζεις να τον πετύχεις στις καλές του, να τον καλοπιάσεις, και… ο Θεός βοηθός.

Η φράση κλειδί: «Κάν’ το σαν χάρη για μένα…»

ΤΑΥΡΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Ταύρο: 8 στα 10.

Ο Ταύρος αργεί να διαμορφώσει άποψη, αλλά όταν το κάνει, την έχει γράψει… στην πέτρα. Σημαίνει ότι έχει ερευνήσει το θέμα πολύ καλά. Πώς έρχεσαι τώρα εσύ να του τα ανατρέψεις; Ο μόνος τρόπος είναι να τον κάνεις να αμφισβητήσει την ασφάλεια αυτού που έχει αποφασίσει. Να του τονίσεις τα ρίσκα που περικλείει η απόφασή του, και που δεν τα είχε σκεφτεί ή τα έχει υποβαθμίσει.

Η φράση κλειδί: «Θα ξέρεις βέβαια ότι εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να…»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Δίδυμο: 5 στα 10.

Με τον Δίδυμο μπορείς να περιμένεις να αλλάξει γνώμη από μόνος του, πράγμα που θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Αν πάλι βιάζεσαι, φέρσου πονηρά: κάνε ότι συμφωνείς απόλυτα με την άποψή του και ότι την υπερασπίζεσαι. Καθώς είναι πνεύμα αντιλογίας, θα αρχίσει αμέσως να βρίσκει αιτίες που δεν ήταν και τόσο σωστή, τελικά, τώρα που το ξανασκέφτεται. Και θα την αναιρέσει μόνος του.

Η φράση κλειδί: «Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Και, να σου πω και το άλλο;»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Καρκίνο: 4 στα 10.

Στον Καρκίνο αρέσουν οι καταστάσεις που του δίνουν «αβάντα» για να αισθάνεται θλιμμένος, ριγμένος, αδικημένος. Παρ’ του τα πρωτεία, δείχνοντάς του ότι αυτή η άποψή του, αν μείνει όπως είναι, κάνει εσένα δυστυχισμένο. Πολύ, μα πολύ δυστυχισμένο. Μπροστά στην απειλή ότι θα έχεις λόγο να γκρινιάζεις περισσότερο από εκείνον, και άρα να μην ασχολείσαι τόσο με τα παράπονά του, θα κάνει επί τόπου στροφή.

Η φράση κλειδί: «Όπως θες, αλλά εμένα αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ…»

ΛΕΩΝ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Λέοντα: 8 στα 10.

Η άποψη του Λέοντα δεν είναι απλά γνώμη, αλλά αληθινό αυτοκρατορικό διάταγμα. Δεν είναι λοιπόν εύκολο να την πάρει πίσω. Και μη δοκιμάσεις να έρθεις σε άμεση αντιπαράθεση μαζί του. Καλύτερα δείξε του πως, επειδή από αυτόν εξαρτάται η ευτυχία και η ευημερία σου, μήπως θα είχε την καλοσύνη να δει κάπως αλλιώς το πράγμα; Και εσύ δεν θα το πεις πουθενά…

Η φράση κλειδί: «Φυσικά εσύ έχεις και θα έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο, αλλά μήπως…»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Παρθένο: 6 στα 10.

Ο Παρθένος δεν κατασταλάζει γρήγορα σε μια άποψη. Έχει εξετάσει και αναλύσει τα πράγματα από όλες τις πλευρές, οπότε δεν πιστεύει ότι υπάρχει τίποτα περαιτέρω να ειπωθεί. Ο μόνος τρόπος να του αλλάξεις άποψη είναι να έχεις κι εσύ λογικά επιχειρήματα, τέτοια που να τον προβληματίσουν. Δεν θα διστάσει να δεχτεί μια άλλη άποψη, αν αποδειχθεί λογικότερη. Μπροστά στην εμμονή του να πετυχαίνει το σωστό, κάθε εγωισμός υποχωρεί.

Η φράση κλειδί: «Μπορώ να σου το αναλύσω».

ΖΥΓΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Ζυγό: 5 στα 10.

Ο Ζυγός αλλάζει γνώμες και από μόνος του, δεν σε έχει και πολύ ανάγκη. Οπότε μπορείς να κάνεις δυο πράγματα: ή να περιμένεις πότε θα γείρει από την άλλη πλευρά η ζυγαριά του ή να του ενσπείρεις αμφιβολίες για εκείνο που αποφάσισε. Για εκείνον τίποτα δεν είναι τελεσίδικα αποφασισμένο, μέχρι την τελευταία στιγμή. Οπότε δεν έχεις παρά να τον κάνεις να αναρωτηθεί αν πήρε τη σωστή απόφαση.

Η φράση κλειδί: «Είσαι σίγουρος; Το σκέφτηκες καλά;»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Σκορπιό: 8 στα 10.

Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις γνώμη σε ένα Σκορπιό. Πρώτον γιατί είναι πεισματάρης, και δεύτερον γιατί θα αρχίσει να αναρωτιέται για τα δικά σου «ύποπτα» κίνητρα. Όσο επιμένεις, τόσο χειρότερα θα είναι. Τι να κάνεις; Να κατευθύνεις την καχυποψία του προς άλλες πλευρές. Να τον κάνεις να αμφισβητήσει τα αρχικά στοιχεία όπου βασίστηκε για να πάρει μια απόφαση. Και αν πετύχει, πέτυχε…

Η φράση κλειδί: «Εντάξει, αλλά πού ξέρεις ότι σου είπαν την αλήθεια;»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Τοξότη: 5 στα 10.

Ο Τοξότης είναι τόσο ευπροσάρμοστος που μπορεί να αλλάξει γνώμη σε οτιδήποτε, για να μη σε κακοκαρδίσει. Εκτός κι αν πρόκειται για κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο την προσωπική του ελευθερία, η οποία στέκεται ψηλότερα από τα πάντα στη ζωή του. Κατά τα άλλα, δεν θα έχει αντίρρηση να διαπραγματευθεί οτιδήποτε. Τίποτα δεν τον γοητεύει όσο το να καλλιεργεί μια σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων.

Η φράση κλειδί: «Δες το κι από μια διαφορετική σκοπιά».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Αιγόκερω: 7 στα 10.

Ο Αιγόκερως είναι ελαφρώς… αγύριστο κεφάλι. Έτσι τα σκέφτηκε και τα τακτοποίησε, τι θες τώρα εσύ να του αλλάξεις γνώμη; Ξέχνα ως μέσον τη συναισθηματική πίεση, του είδους «πόσο με στενοχωρεί αυτό», γιατί τον εκνευρίζει. Καλύτερα βρες επιχειρήματα. Κάνε λίστες με τα υπέρ και τα κατά της δικής σου άποψης, διαγράμματα με το όφελος που θα αποκομίσει, τέτοια πράγματα. Εκεί μπορείς να κερδίσεις την …υπόθεσή σου. Ή και να τη χάσεις…

Η φράση κλειδί: «Έχω επιχειρήματα. Άκου».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στον Υδροχόο: 6 στα 10.

Ο Υδροχόος δεν είναι καθόλου δογματικός στις απόψεις του. Συζητά οτιδήποτε με άνεση. Εκτός φυσικά αν πρόκειται για κάτι που αντίκειται στις ουμανιστικές αρχές του και στην προάσπιση της προσωπικής του ελευθερίας. Πόνταρε στη δημοκρατικότητά του. Πες του ότι δεν είναι σωστό που θέλει να γίνεται όλο το δικό του (κι ας μη γίνεται. Θα πιάσει, γιατί δεν κάθεται να τα μετράει αυτά).

Η φράση κλειδί: «Αυτό δεν είναι δίκαιο για μένα/ την ανθρωπότητα/ το οικοσύστημα…»

ΙΧΘΕΙΣ

Βαθμός δυσκολίας του να αλλάξεις γνώμη στους Ιχθείς: 3 στα 10.

Ο Ιχθύς είναι τόσο …ψυχοπονιάρης που θα αλλάξει γνώμη, μόνο και μόνο επειδή είδε πόσο στενοχωρήθηκες. Δεν αντέχει να βλέπει γύρω του τη θλίψη και αισθάνεται πολύ άσχημα αν την έχει προξενήσει εκείνος. Κι ούτε μπορεί να νιώσει καλά σε μια κατάσταση, αν τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι δυσαρεστημένα. Έτσι, αν θέλεις να τον μεταστρέψεις, αρκεί λίγο …κλαψούρισμα. Λίγο όμως, για μην αισθανθεί ότι τον πιέζεις!

Η φράση κλειδί: «Όχι, δεν είναι δάκρυ αυτό στο μάγουλό μου…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ