Έχετε χωρίσει; Ο νέος σύντροφος θα αποδεχθεί τα παιδιά σας;

Έχετε χωρίσει; Ο νέος σύντροφος θα αποδεχθεί τα παιδιά σας;

Πώς τα πάνε οι εκπρόσωποι του ζωδιακού όχι απλώς γενικά και αόριστα με τα παιδιά, αλλά με τα παιδιά, από προηγούμενο γάμο του προσώπου που τους ενδιαφέρει;

Πώς τα πάνε οι εκπρόσωποι του ζωδιακού όχι απλώς γενικά και αόριστα με τα παιδιά, αλλά με τα παιδιά, από προηγούμενο γάμο του προσώπου που τους ενδιαφέρει; Αν έχετε πάρει διαζύγιο και θέλετε να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας, είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφός σας να τα πάει καλά με τα παιδιά σας. Το ζώδιό του μπορεί να σας δείξει πώς θα …λειτουργήσει τα πράγμα και τι να περιμένετε.

Πόσο καλά θα τα πάει το νέο ταίρι σου με τα παιδιά απο προηγούμενο γάμο

ΚΡΙΟΣ

Σαν ένα μεγάλο παιδί που είναι και ο ίδιος, ο Κριός γίνεται γρήγορα ο καλύτερος φίλος των παιδιών σας. Άλλωστε είναι διατεθειμένος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε τρέλα τους, αφού πρώτα θα έχει χρίσει τον εαυτό του αρχηγό της… συμμορίας! Θα πρέπει λοιπόν να συνηθίσετε στην ιδέα ότι τώρα θα έχετε να τους προσέχετε όλους μαζί. Ο Κριός ελκύεται περισσότερο από τα παιδιά που είναι εξωστρεφή και αθλητικά. Κι αν τα δικά σας δεν είναι τέτοιοι τύποι, θα τα ωθήσει προς τα εκεί –τουλάχιστον θα το προσπαθήσει. Συνήθως τα πηγαίνει καλύτερα με τα πιτσιρίκια που ανήκουν στα ζώδια των Διδύμων, του Λέοντα, του Ζυγού, του Τοξότη και του Υδροχόου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα είναι φιλικός και ευγενικός με τα παιδιά σας. Επίσης θα δείξει αρκετό ενδιαφέρον για το καλό τους, για να έχουν σωστή αναστροφή και πειθαρχία. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί εσείς να μην έχετε την ίδια άποψη μαζί του ως προς την επί μέρους εφαρμογή αυτών των αρχών. Ιδίως με τα μεγαλύτερά παιδιά, η δυσκολία του να προσαρμοστεί στο πνεύμα της εποχής τους θα είναι πιο εμφανής. Έτσι θα χρειαστείτε έναν καλό συνδυασμό διπλωματίας και αποφασιστικότητας για να τον πείσετε να μην παρεμβαίνει και να μην προσπαθεί να τους περάσει τις απόψεις του. Ο ίδιος ταιριάζει περισσότερο με τα παιδάκια που είναι Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανοιχτοί και επικοινωνιακοί Δίδυμοι δημιουργούν αμέσως καλές σχέσεις με τα παιδιά των άλλων. Επιπλέον καταφέρνουν να τα φέρνουν στα νερά τους (και στα νερά σας, βασικά) με την πειστικότητά τους, χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Καθώς έχουν μεγάλη φαντασία, περιδιαβαίνουν εύκολα στα παιδικά βασίλεια και βοηθούν τα παιδιά σας να καλλιεργήσουν τη δική τους. Και, αν στους ίδιους αρέσει το διάβασμα, θα τους προσφέρουν άφθονα βιβλία και πειστικά επιχειρήματα για να τα διαβάσουν. Αυτό που πρέπει να προσέξετε με τους Διδύμους είναι πως δεν στέκονται πάντα συνεπείς στις υποσχέσεις τους, πράγμα απογοητευτικό για ένα παιδί. Καλύτερα τα πηγαίνουν με τους μικρούς Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ο Καρκίνος σας δεν έχει παιδιά, του δίνετε τη χρυσή ευκαιρία να «υιοθετήσει» τα δικά σας, ώστε να παίξει επιτέλους τον ρόλο του γονιού που τόσο του αρέσει. Και που τον παίζει καλά, γιατί είναι τρυφερός, προστατευτικός, καλόκαρδος και ανεκτικός στα καπρίτσια τους. Ιδίως αν του δείξουν κι εκείνα την αντίστοιχη συμπάθεια, γίνεται χαλί να τον πατήσουν. Φτάνει όμως να μη νιώσει ότι τον εκμεταλλεύονται, γιατί τότε θα πληγωθεί και θα απομακρυνθεί συναισθηματικά, έστω κι αν θα προσπαθήσει να μην το δείξει. Πάντως η αλήθεια είναι μία: αν θέλετε να το παίξετε «οικογένεια» έστω και άτυπα, ο Καρκίνος είναι ο ιδανικός σύντροφος. Πιο πολύ ταιριάζει με τους μικρούς Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς.

ΛΕΩΝ

Εφόσον ο Λέων ενδιαφέρεται για εσάς, θα ενδιαφερθεί και για τα παιδιά σας, γιατί η καρδιά του χωράει και τις δικές σας αγάπες. Καθώς είναι εκδηλωτικός χαρακτήρας, δεν θα δυσκολευτεί να τα πλησιάσει. Αλλά και δεν θα δυσκολευτεί να πάρει το θάρρος να τους επιβάλλει πράγματα –ή έστω να το προσπαθεί. Κι εδώ θα πρέπει να παρέμβετε για να μην ξεφεύγει από τα όριά του. Στον Λέοντα αρέσουν τα εξωστρεφή και γεμάτα ζωντάνια παιδιά. Και παρά τον δεσποτικό χαρακτήρα του, ελκύεται και από τα πιτσιρίκια με το ελεύθερο πνεύμα, που ξεφεύγουν από τις συμβατικότητες. Εκείνα με τα οποία έχει καλύτερες σχέσεις είναι οι μικροί Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ένας Παρθένος δεν έχει δικά του παιδιά, περνά δύσκολες στιγμές με την ακαταστασία και τη βαβούρα που δημιουργούν γύρω τους (και γύρω του, το χειρότερο). Είναι ευγενικός και καλός μαζί τους, τα προσέχει, τα σέβεται αλλά … αυτό το χάος που προκαλούν τον αποσυντονίζει. Έτσι θα προσπαθήσει να βάλει μια τάξη, διοργανώνοντας εποικοδομητικές δραστηριότητες. Δραστηριότητες που θα βοηθήσουν την πνευματική τους εξέλιξη σε μιαν ατμόσφαιρα ηρεμίας (και όχι βρομιάς, προπαντός – τα παιχνίδια με τις δακτυλομπογιές ξεχάστε τα). Ο Παρθένος δύσκολα θα υποσχεθεί να συνοδέψει τα παιδιά στο πάρκο με τις νεροτσουλήθρες. Αλλά ό,τι τάξει, θα το πραγματοποιήσει που να χαλάσει ο κόσμος. Τα πάει καλύτερα με τα παιδιά Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς.

ΖΥΓΟΣ

Αν ο σύντροφός σας είναι Ζυγός, έχετε λύσει το πρόβλημα της πολιτιστικής επιμόρφωσης των παιδιών σας. Θα τα συνοδεύει σε εκθέσεις, ποιοτικές παραστάσεις παιδικού θεάτρου, συναυλίες… Φτάνει βέβαια να ανταποκρίνονται κι εκείνα. Αν πάλι δεν συμβαίνει αυτό, ο Ζυγός δεν «χαλιέται» γιατί είναι ευπροσάρμοστος και σέβεται τις απόψεις των άλλων. Επιπλέον είναι ήρεμος και διπλωμάτης, οπότε δεν δημιουργεί κόντρες μαζί τους. Ούτε πρόκειται να τα αντιμετωπίσει με αυστηρότητα. Εκείνο όμως στο οποίο έχει αδυναμία είναι οι καλοί τρόποι και μια προσπάθεια να τους μάθει στα παιδιά σας θα την κάνει – ευγενικά πάντα. Έχει καλύτερες σχέσεις με τα πιτσιρίκια Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, με τη ζεστασιά και την εγκαρδιότητα που μπορεί να επιδείξει, ίσως αρχικά να κερδίσει τα παιδιά σας αλλά είναι πιθανόν και να τους… τη σπάσει στη συνέχεια. Κι αυτό γιατί είναι ανυποχώρητος στις απόψεις του και δυσκολεύεται να γεφυρώσει το χάσμα των γενεών, ιδίως με τα μεγαλύτερα παιδιά. Όμως θα τα συντροφέψει στον αγαπημένο, και για εκείνον και για αυτά, κόσμο της φαντασίας και της περιπέτειας βλέποντας μαζί τους ταινίες ή παίζοντας βίντεογκεϊμ (τέλειο, αν εσείς βαριέστε). Μπορεί επίσης, με το αλάνθαστο κριτήριό του για τους ανθρώπους, να σας βοηθήσει να δείτε πιο ρεαλιστικά το παιδί σας. Τα πηγαίνει πιο καλά με τους μικρούς Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης και τα παιδιά τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους, γιατί μοιράζονται την ίδια αισιοδοξία, περιέργεια και αγάπη για την ελευθερία. Ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου παρακολουθεί εύκολα τον τρόπο της σκέψης των νεώτερων γενεών και επιπλέον είναι ανεπιτήδευτος και ευπροσάρμοστος σε όλες της σχέσεις του. Θέλει να βλέπει τα παιδιά να προοδεύουν, είτε είναι δικά του είτε άλλων, και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τους δείξει και να τους μάθει πράγματα. Άλλωστε οι Τοξότες είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι! Μπορεί επίσης να σας παρασύρει οικογενειακώς σε αξέχαστες φυσιολατρικές περιπέτειες. Τα παιδιά με τα οποία έχει καλύτερες σχέσεις είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα σταθεί στο ύψος του ρόλου του απέναντι στα παιδιά σας με απόλυτη υπευθυνότητα, υπομονή και αυτοπειθαρχία. Βέβαια, συναισθηματικά δεν θα τα πλησιάσει εύκολα και θα δυσκολευτεί να επικοινωνήσει μαζί τους, ιδίως με τα μεγαλύτερα, λόγω των άκαμπτων ιδεών και του κομφορμισμού του. Κι ούτε θα τον δείτε εύκολα να κυλιέται με τα μικρότερα στο χαλί παίζοντας «βαρελάκια». Όμως, όσο περνά από το χέρι του, θα ενδιαφερθεί για την πρόοδό τους, κυρίως στο σχολείο, θα τους χαρίσει τις καλύτερες ηλεκτρονικές εγκυκλοπαίδειες και θα προσπαθήσει να τους μεταδώσει την ιδέα της ανεξαρτησίας και της αυτάρκειας. Πηγαίνει καλύτερα με τα παιδιά Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν θα κάνει καμιά συνειδητή προσπάθεια να κερδίσει τα παιδιά σας. Θα τα κερδίσει όμως έτσι κι αλλιώς, γιατί κανείς δεν τα πηγαίνει τόσο καλά με τους εκπροσώπους της νεώτερης γενιάς όσο εκείνος. Μπορεί να γίνει φίλος τους ανεξάρτητα από την ηλικία τους, καθώς τα αντιμετωπίζει με ισοτιμία και σεβασμό. Μαζί του μπορούν να κουβεντιάσουν τα πάντα και επιπλέον, με τη φαντασία και την επινοητικότητά του, κάνει συναρπαστικές τις ώρες που θα μοιραστούν. Επίσης τα ενθαρρύνει στη μόρφωση και στην ανεξαρτησία (εντάξει, το δεύτερο δεν σας πολυαρέσει αλλά χρειάζεται κι αυτό…). Έχει καλύτερες σχέσεις με τους μικρούς Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς και Τοξότες.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τη δεκτικότητα, την καλή προαίρεση και την ευκολία του στην προσαρμογή, ο Ιχθύς θα κερδίσει εύκολα τα παιδιά του συντρόφου του. Χάρη στη διαίσθησή του, «πιάνει» τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους και προσπαθεί να τους δώσει ό,τι θα ήθελαν από εκείνον. Χάρη στην ασυγκράτητη φαντασία του, είναι ο καλύτερος «ξεναγός» στους μαγικούς κόσμους του παραμυθιού, επινοώντας για χάρη τους ένα σωρό αφηγήσεις και συναρπαστικά παιχνίδια. Το μόνο κακό είναι ότι μπορεί εύκολα να τον «καβαλήσουν», καθώς του είναι αδύνατον να τους επιβάλλει την παραμικρή πειθαρχία. Τα παιδιά με τα οποία έχει καλύτερες σχέσεις είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ