Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Μανωλά

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Μανωλά

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, επέστρεψε στις προπονήσεις με τη φανέλα της Νάπολι, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Στις πρώτες ατομικές προπονήσεις, μετά την διακοπή για την πανδημία του κορωνοϊού, ο Κώστας Μανωλάς είχε σταθεί άτυχος, καθώς είχε αποχωρήσει τραυματίας. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέστη μια θλάση, με αποτέλεσμα να παραμείνει στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα χαμόγελα επέστρεψαν για τον έμπειρο στόπερ της Νάπολι, καθώς σήμερα (14/6) έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά την καραντίνα. Ο Μανωλάς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και βάζει… πλώρη για την επιστροφή στην δράση.

Την εφετινή σεζόν, ο 29χρονος παίκτης έχει 27 συμμετοχές με τη φανέλα των «παρτενοπέι», με τον Έλληνα αμυντικό να αποτελεί «κολόνα» για την άμυνα της ομάδας.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια είδηση που χαροποιεί ιδιαίτερα και τον κόουτς της ομάδας,  Τζενάρο Γκατούζο. Υπενθυμίζεται, πως η Νάπολι πανηγύρισε χθες (13/6) την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Copa Italia, μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ίντερ στο Σαν Πάολο. Η Νάπολι έκλεισε θέση στο μεγάλο… ραντεβού με την Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ