Κιβρακίδης: «Είναι ωραίο να είσαι πρώτος, γίνονται για πλάκα συζητήσεις για νέα… Λέστερ»

Κιβρακίδης: «Είναι ωραίο να είσαι πρώτος, γίνονται για πλάκα συζητήσεις για νέα… Λέστερ»

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μίλησε για την ξέφρενη πορεία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα που τον έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αμυντικός του Ατρόμητου, Κυριάκος Κυβρακίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ για την πορεία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα, τους στόχους της ομάδας και εάν εκείνη μπορεί να γίνει νέα… Λέστερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία του Ατρομήτου στις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας: «Δεν μας αγχώνει καθόλου, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βρίσκεσαι πρώτος στη βαθμολογία. Ο κόσμος είναι χαρούμενος. Εμείς και ο προπονητής προσπαθούμε να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, επειδή τη μία μέρα μπορεί να βρίσκεσαι την πρώτη θέση και την άλλη στη μέση της βαθμολογίας».

Για το αν γίνεται συζήτηση για νέα… Λέστερ στα αποδυτήρια της ομάδας: «Έτσι για πλάκα, με αυτά που γράφονται, έχει ειπωθεί. Ο κόσμος λέει διάφορα. Είναι καλό το να είσαι πρώτος στη βαθμολογία, και να υπάρχει αυτό το υπέροχο κλίμα».

Για το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες δεν έχουν δεχθεί γκολ σε έξι ματς: «Έχει παίκτες πολύ καλούς πίσω, οι οποίοι αν και είναι μικροί σε ηλικία, λέμε πώς πρέπει να κρατήσουμε πίσω και αυτό προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι παιδιά που ήταν σε μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και ήρθαν δανεικοί. Θέλουν να αποδείξουν πως κακώς δεν βρίσκονται εκεί που ανήκουν».

Για το αν ο ίδιος σκέφτεται το πρωτάθλημα ή πιστεύει ότι αυτό τελικά δεν θα συμβεί: «Ούτε το ένα λέω, ούτε το άλλο… Λέω ότι είναι παιχνίδι με παιχνίδι, κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Στόχος μας είναι η πεντάδα και να βγούμε στην Ευρώπη».

Για την εικόνα που είχε η ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας: «Στην αρχή δεν περιμέναμε να γίνει κάτι καλύτερο, αφού από όσο ξέρετε έχουμε αλλάξει δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές. Είναι λογικό να μην υπάρχει συνοχή και ήθελε χρόνο η ομάδα, και το είδατε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ήμασταν μπροστά στο σκορ και μετά κυνηγούσαμε. Έτσι είναι οι καινούργιες ομάδες. Μέσα από τη δουλειά, με τις οδηγίες του προπονητή, μας βγαίνουν τώρα στο γήπεδο».

Για την παρουσία του Ντάμιρ Κάναντι στον πάγκο του Ατρομήτου: «Είναι καλός άνθρωπος, ήσυχος, ήρεμων τόνων. Ό,τι θέλει θα μας πιάσει μόνους μας, ζητάει κάποια πράγματα σταθερά. Έχει τους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν και να βγάλουν ό,τι θέλει στο γήπεδο. Ο κάθε άνθρωπος έχει φιλοδοξίες για τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα, είναι το τι θέλει ο καθένας. Ο προπονητής έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Και εμείς έχουμε φιλοδοξίες, όλοι μαζί έχουμε πράγματα στο μυαλό μας και κάποιους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος τη φετινή χρονιά και τους στόχους του: «Νιώθω πολύ καλά γενικά, και στη ζωή μου, και στο γήπεδο και με την ομάδα μου. Θεωρώ ότι βρίσκομαι σε μία οικογένεια. Είμαι από τη σεζόν 2012/13. Είναι διαφορετικό να λες ότι είσαι σε μία ομάδα σε σχέση με μία οικογένεια. Ο προπονητής με εμπιστεύεται. Ο σύλλογος με έχει κάνει δεύτερο-τρίτο αρχηγό και αυτό με τιμάει πάρα πολύ. Έχω τους προσωπικούς μου στόχους, θέλω να πάω στην Εθνική και πιστεύω ότι μέσα από τις εμφανίσεις μου και την καλή ζωή που κάνω, αυτή η ευχή να πραγματοποιηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ