Ξέσπασε η Τζένιφερ Άνιστον: Φορέστε την αναθεματισμένη μάσκα

Ξέσπασε η Τζένιφερ Άνιστον: Φορέστε την αναθεματισμένη μάσκα

Η ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού για τον κορονοϊό που προκαλεί αίσθηση και μάζεψε εκατομμύρια likes

Στις ΗΠΑ ο κορονοϊός συνεχίζει να «θερίζει» ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι – ανάμεσά τους και πολλοί celebrities – που με τον τρόπο τους προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα προστασίας εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του Covid-19.

Ανάμεσα στις φωνές αυτές, είναι και εκείνη της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ξεσπά εναντίον εκείνων που δεν δέχονται να φορέσουν μάσκα σε δημόσιους χώρους και δεν κάνουν όσα πρέπει προκειμένου να επιπεδώσουν την καμπύλη. Η διάσημη ηθοποιός φορώντας μάσκα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram το δικό της οργισμένο μήνυμα, προτρέποντας μεταξύ άλλων τον κόσμο να φορέσει «την αναθεματισμένη μάσκα», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή της, που μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε περισσότερα από 5 εκατ. likes.

«Καταλαβαίνω ότι οι μάσκες είναι άβολες αλλά δεν είναι χειρότερο να κλείνουν οι επιχειρήσεις, να χάνονται δουλειές και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας να είναι στα όρια της εξάντλησης; Και να χάνονται τόσες ζωές επειδή δεν κάνουμε αυτά που πρέπει.

Πιστεύω στ’ αλήθεια στην καλοσύνη των ανθρώπων έτσι ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όμως, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι στην χώρα μας που αρνούνται να κάνουν ότι πρέπει για να επιπεδώσουμε την καμπύλη και να κρατήσουμε ο ένας τον άλλο ασφαλή. Οι άνθρωποι ανησυχούν πιο πολύ για τα δικαιώματά τους όταν τους ζητείται να φορέσουν μάσκα. Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης με κόστος ανθρώπινες ζωές. Και, αλήθεια, δεν θα έπρεπε να κάνουμε debate γι’ αυτό. Αν νοιάζεστε για την ανθρώπινη ζωή σας παρακαλώ φορέστε μια αναθεματισμένη μάσκα και ενθαρρύνετε όλους γύρω σας να κάνουν το ίδιο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ