Μπεν: «Ιστορικότερος σύλλογος ο Ερυθρός Αστέρας από τον Ολυμπιακό»

Μπεν: «Ιστορικότερος σύλλογος ο Ερυθρός Αστέρας από τον Ολυμπιακό»

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μοχάμεντ Μπεν κατά την παρουσίασή του από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο 28χρονος χαρακτήρισε ιστορικότερο τον σύλλογο της Σερβίας ενώ άφησε και αιχμές σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του.

Την Παρασκευή το βράδυ (12/1) ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 29χρονου άσου, Μοχάμεντ Μπεν, γνωστός από το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα συγκεκριμένα, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασής του από τους Σέρβους στο Μαρακανά  αναφέρθηκε στους λόγους της μεταγραφής του οι οποίοι σχετίζονται με τα λιγοστά λεπτά συμμετοχής του στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ παράλληλα τόνισε ότι μπορεί ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα χρήματα σαν σύλλογος, αλλά ο Ερυθρός έχει μεγαλύτερη ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού από τις Κομόρες:

«Ο Ερυθρός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Σερβίας και είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου να αποτελώ μέρος της οικογένειάς του. Ολοκλήρωσα την «θητεία» μου στην Ελλάδα και τώρα γυρίζω μια νέα σελίδα στη Σερβία. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία και μεγάλη τιμή για μένα. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα χρήματα από τον Ερυθρό, αλλά ο Ερυθρός έχει μεγαλύτερη ιστορία. Στην Ελλάδα δεν μπορούσα να δείξω όλες τις δυνατότητές μου γιατί υπήρχαν κάποια πράγματα που δεν σχετίζονταν με το ποδόσφαιρο. Δεν γνωρίζω πολλά για το σερβικό ποδόσφαιρο, αλλά ξέρω ότι το είναι ένα μαχητικό πρωτάθλημα μάχης», δήλωσε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει.

«Είμαι παίκτης και το πιο σημαντικό για μένα είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Ο προπονητής της ομάδας είναι μια σημαντική προσωπικότητα και ένας από τους λόγους για την άφιξή μου. Είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστείς σε ένα νέο σύλλογο όταν γνωρίζεις τον προπονητή. Η επιλογή μου ήταν ο Ερυθρός, γιατί νομίζω ότι θα έχω το χώρο να παίξω, στην Ελλάδα δεν τον είχα. Ο στόχος μου είναι να σημειώσω πολλά τέρματα ακόμα και απέναντι στους δυσκολότερους αντιπάλους. Εξαρτάται από τον προπονητή, αν επιλέξει να με βάλει  μετά είναι είναι δικός μου στόχος να ολοκληρώσω όλα μου τα καθήκοντα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεν ξεκίνησε ως βασικός στα ερυθρόλευκα πλάνα έχοντας καταφέρει να βρει θέση στο αρχικό σχήμα του Μπέσνικ Χάσι, ενώ και ο Τάκης Λεμονής από πλευράς του, του έδωσε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση στις αρχές Οκτώβρη κόντρα στον Ατρόμητο αλλά στο 10ο περίπου λεπτό του αγώνα αποχώρησε έχοντας υποστεί σοβαρό μυϊκό τραυματισμό κάτι που τον πήγε πολύ πίσω στη συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ