Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού

Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού

Κρούσμα του covid-19 βρέθηκε στην ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Συναγερμός έχει σημάνει στο κυπριακό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς υπάρχει παίκτης του που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον Τζόρτζε Νέντιτς ο οποίος έφτασε από το Βελιγράδι στη Λεμεσό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις το Σάββατο (4/7) με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει ότι διαγνώστηκε θετικός.

Ο Σέρβος είναι ασυμπτωματικός, αλλά θα μείνει σε καραντίνα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα της Κύπρου έχει διακοπεί για τη φετινή σεζόν λόγω της εξάπλωσης του ιού.

Ο Απόλλων Λεμεσού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ενημερώνει ότι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Djordje Denic βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα Σάββατο (04/07) με πρωτοβουλία της ομάδας μας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι.

Ο ποδοσφαιριστής πριν από το ταξίδι του στην Κύπρο υποβλήθηκε στην σχετική εξέταση στην πατρίδα του με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν από αυτό. Να τονιστεί ότι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους απαραίτητους ελέγχους, πρωτίστως για την διασφάλιση της υγείας τους κι ακολούθως για την ομαλή λειτουργία του.

Γραφείο Τύπου

Απόλλωνα Λεμεσού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ