Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Zώδια : Aυτά που είναι μόνιμα σε… δίαιτα

Δες ποια είναι αυτά...

Zώδια : Aυτά που είναι μόνιμα σε… δίαιτα | to10.gr

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία έχουν εμμονές τόσο με τις δίαιτες, όσο και με την διατροφή τους γενικότερα. Άλλα επειδή θέλουν απλώς να είναι υγιή και να διατηρούν το σωστό βάρος τους και άλλα επειδή έχουν τάση να παίρνουν πολύ εύκολα κιλά και μετά… «τρέχουν» να τα χάσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο δραστήριο. Θέλει να έχει ενέργεια για να μπορεί να κάνει όσα θέλει. Αυτό τον οδηγεί από μικρή ηλικία στο να προσέχει τι τρώει. Δεν παίρνει εύκολα κιλά γιατί μόνιμα κινείται, αλλά είναι πολύ προσεκτικός στο τι τρώει γιατί θέλει να παίρνει τις απαραίτητες βιταμίνες και πρωτεΐνες που θα τον βοηθήσουν να είναι… duracell όλη μέρα!

ΤΑΥΡΟΣ
Σε αντίθεση με τον Κριό, ο Ταύρος παίρνει εύκολα κιλά. Και αυτό γιατί έχει τεράστια αδυναμία στα γλυκά. Θα μπορούσε να τρέφεται εξ ολοκλήρου με γλυκά. Δεν τον νοιάζει το φαγητό. Αυτή του η συνήθεια όμως τον κάνει να έχει μονίμως περιττά κιλά και έτσι αναγκάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να καταφεύγει σε κάθε είδους δίαιτα για να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα. Ο Ταύρος τις έχει δοκιμάσει σίγουρα όλες και μπορεί να σου πει ποια έχει αποτελέσματα και ποια όχι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι και εκείνος ένα ζώδιο αδικημένο λίγο από τη φύση γιατί παίρνει εύκολα κιλά. Είναι καλοφαγάς, αλλά προσοχή! Ο Καρκίνος δεν είναι του γλυκού σαν τον Ταύρου, ούτε του junk food. Είναι του σπιτικού και περιποιημένου φαγητού. Δηλαδή θα φτιάξει ένα παστίτσιο και μπορεί να το φάει μόνος του. Και μετά φυσικά θα τρέχει να κάνει όποια δίαιτα βρει μπροστά του!