Ντε Ρόσι : «Θέλω να αφήσω το σημάδι μου ως προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς»

Ντε Ρόσι : «Θέλω να αφήσω το σημάδι μου ως προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς»

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι σταμάτησε νωρίς την ποδοσφαιρική του καριέρα και σκέφτεται σοβαρά να στραφεί προς την προπονητική.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπόκα Τζούνιορς καθώς τα πολλά προβλήματα τραυματισμών τον ταλαιπώρησαν και τον ανάγκασαν να κρεμάσει πρόωρα τα παπούτσια του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιταλός στην αργεντίνικη εφημερίδα «Nacion», δήλωσε ότι θα ήθελε να γίνει προπονητής της ομάδας του Μπουένος Άιρες.

«Θέλω να επιστρέψω ως προπονητής. Ίσως να είμαι ο τελευταίος στη λίστα τους, όμως αυτή είναι η σκέψη μου. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα στην ποδοσφαιρική μου θητεία εκεί, όμως η Μπόκα είναι στην καρδιά μου και θέλω να πάω και να αφήσω το σημάδι μου ως προπονητής» είπε αρχικά ο 36χρονος για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία αυτή που βίωσα στο Μπομπονέρα. Ήταν σύντομη αλλά έντονη. Δεν ήμουν συνηθισμένος να αλλάζω πόλη, πόσο μάλλον χώρα. Πήγα στην άλλη πλευρά του κόσμου όπου δεν με γνώριζε κανείς και ήμουν ευτυχισμένος. Όμως έλειπα από τη μεγαλύτερη κόρη μου, που με είχε ανάγκη».

Ο Ντε Ρόσι αναφέρθηκε επίσης στις πρώτες σκέψεις του για την ημέρα που θα γίνει προπονητής λέγοντας: «Θα δούμε αν θα καταφέρω να μεταδώσω στους παίκτες αυτό που μετέδιδαν οι ίδιοι σε μένα. Πιστεύω ότι είμαι πολύ κοντά στο να γίνω προπονητής. Αισθάνομαι έτοιμος και είμαι ενθουσιασμένος. Θα κάνω σύσκεψη με το τεχνικό επιτελείο μου.

Αν και δεν έχουμε ακόμα ομάδα, δουλεύουμε ήδη μαζί, βλέπουμε τα παιχνίδια και δεν βιαζόμαστε. Η προοπτική να γίνω προπονητής με ενθουσιάζει επειδή θέλω πραγματικά να ασχοληθώ με την προπονητική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ