Β. Νάνος : «Σπουδαία παροχή του κ. Μαρινάκη το “Piraeus Sports Camp”»

Β. Νάνος : «Σπουδαία παροχή του κ. Μαρινάκη το “Piraeus Sports Camp”»

Για το «Piraeus Sports Camp» που διοργανώνεται για 6η χρονιά από τον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε o Διευθυντής του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Νάνος. που υπογράμμισε παράλληλα τη συμβολή του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη στην επιτυχία του προγράμματος.

Για το «Piraeus Sports Camp» που διοργανώνεται για 6η χρονιά από τον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στο Κανάλι Ενα 904 fm ο Διευθυντής του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Νάνος.

Χαρακτήρισε τη διοργάνωση ως θέσμο, πλέον, για τον Πειραιά και υπογράμμισε τη συμβολή του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη στην επιτυχία του προγράμματος, στο οποίο συμμετέχουν δωρεάν μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης.

«Το “Piraeus Sports Camp” έχει γίνει πλέον επιτυχημένος θεσμός και ταυτόχρονα είναι μία σπουδαία παροχή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς του δημότες του Πειραιά και ειδικότερα για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Πειραιά. Αν και διανύουμε, λόγω του κορωνοϊού, ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι εμείς οφείλουμε να βρούμε τρόπους διεξόδου για τα παιδιά. Να αναφέρω κάτι που λέμε για τους ποδοσφαιριστές μας στην Ακαδημία και στις Σχολές Ποδοσφαίρου: Τα παιδιά πρέπει να παραμείνουν δραστήρια. Αρα, πρέπει να εκπονούμε προγράμματα για να απασχολούνται δημιουργικά. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Ξεκινάμε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου με γνώμονα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού και φυσικά την ατομική ευθύνη όλων μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δυστυχώς η πανδημία δεν έχει σταματήσει. Το πρόγραμμα του “Piraeus Sports Camp” “τρέχει” υπό την επίβλεψει προπονητών και γυμναστών των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Θέλουμε τα παιδιά να περάσουν κι εφέτος ευχάριστα και να απολαύσουν τη συμμετοχή τους» τόνισε ο κ. Νάνος που συνοδεύει την ομάδα Κ 15 του Ολυμπιακού στο Final 4 του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας: «Βρισκόμαστε στα Γιάννινα με τον Αριελ Ιμπαγάσα και την ομάδα Κ 15. Με πολύ καλό παιχνίδι στον ημιτελικό πήραμε την πρόκριση, οι προπονήσεις γίνονται στο ΠΕΑΚΙ και η ομάδα είναι πανέτοιμη για τον τελικό της Παρασκευής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ