Καπίνο : Είναι πιο περιζήτητος από τον Παβλένκα

Καπίνο : Είναι πιο περιζήτητος από τον Παβλένκα

Ο Στέφανος Καπίνο περιμένει την στιγμή που θα γίνει αγωνιστεί βασικός στην Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο, ίσως δεν μείνει εκεί για πολύ.

Ο Στέφανος Καπίνο μεταγράφηκε στην Βέρντερ Βρέμης με στόχο να πάρει την θέση του Γιρί Παβλένκα στα γκολπόστ. Το σχέδιο των Γερμανών, ήταν σε περίπτωση πώλησης του Τσέχου τερματοφύλακα, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, να έπαιρνε την θέση του.

Σύμφωνα με την «kicker», αυτό το σχέδιο δείχνει να χαλάει, καθώς ο Έλληνας πορτιέρο έχει περισσότερες προτάσεις από τον συνάδελφό του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Φράιμπουργκ, το Αννόβερο και το Αμβούργο είναι οι τρεις ομάδες που βλέπουν αρκετά «ζεστά» την περίπτωσή του.

Μάλιστα, τον προορίζουν για την βασική εντεκάδα, κάτι που ίσως παίξει σημαντικός ρόλο στην απόφαση του 26χρονου Έλληνα. Με τους «πράσινους» έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια και έχει δεχτεί τρία γκολ. Στην Ελλάδα, πραγματοποίησε 48 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και ισάριθμες με τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με τον πρώτο και ένα κύπελλο με τον δεύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ