Ρουμενίγκε για Αλκάνταρα : «Θέλει κάτι καινούριο στην καριέρα του»

Ρουμενίγκε για Αλκάνταρα : «Θέλει κάτι καινούριο στην καριέρα του»

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε δήλωσε ότι ο Τιάγκο Αλκάνταρα επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον Τιάγκο Αλκάνταρα και την πιθανή αποχώρησή του από τους Βαυαρούς. Επίσης αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Νταβίντ Αλάμπα που βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του.

Σε ερώτησή του για το αν οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στο Champions League απάντησε: «Θα παίξουν σίγουρα για εμάς, θα το δείτε. Πρέπει να πω ξεκάθαρα ότι δεν επιταχύνουμε τις συζητήσεις για τα συμβόλαια τώρα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Νταβίντ και ο Τιάγκο είναι συγκεντρωμένοι στο Champions League, το οποίο αρχίζει σε δύο εβδομάδες».

Σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων των δύο παικτών είπε: «Λίγο καιρό πριν, ο Τιάγκο μας είπε ότι θα ήθελε κάτι καινούριο πριν τελειώσει η καριέρα του. Μέχρι σήμερα, κανένας σύλλογος δεν ήρθε σε επαφή μαζί μας για τον παίκτη. Δεν ξέρω αν ο Τιάγκο έχει μιλήσει με κάποια ομάδα από μόνος του. Με τον Νταβίντ πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Οι συζητήσεις με τον ατζέντη του προοδεύουν».

Όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα, ο Αλκάνταρα βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ ενώ για την περίπτωση του Αλάμπα ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ