Ρουμενίγκε για Λεβαντόφσκι : «Με τη σεζόν που έκανε αξίζει να πάρει την Χρυσή Μπάλα»

Ρουμενίγκε για Λεβαντόφσκι : «Με τη σεζόν που έκανε αξίζει να πάρει την Χρυσή Μπάλα»

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε αναφέρθηκε για την «Χρυσή Μπάλα», η οποία αξίζει να πάει στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρά το γεγονός ότι δεν θα γίνει απονομή φέτος.

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε γνωρίζει ότι η «Χρυσή Μπάλα» δεν θα δοθεί, ωστόσο εκείνος είναι αντίθετος. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, τόνισε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και αξίζει να πάρει το βραβείο. Για αυτό τον λόγο, έχει ξεκινήσει τις πιέσεις στο «France Football» για να κάνει κανονικά την απονομή.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ίσως είναι ακόμη πιθανό να δοθεί το βραβείο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή. Εξαιρουμένης της Γαλλίας, όλες οι άλλες μεγάλες χώρες ολοκλήρωσαν τα πρωταθλήματα τους. Ίσως να πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο της UEFA για να προσπαθήσει να πείσει το France Football. Με τη σεζόν που έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αξίζει να πάρει το βραβείο».

Στην φετινή χρονιά, ο Πολωνός φορ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, καθώς μετράει 51 τέρματα σε 43 αναμετρήσεις (!). Μάλιστα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Γερμανίας, τα οποία κατέκτησε κιόλας ενώ οδηγεί την «κούρσα» του Champions League όπου έχει 11 γκολ σε έξι συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ