Ολυμπιακός : Αυτό είναι το deal για τον Κούτρη

Ολυμπιακός : Αυτό είναι το deal για τον Κούτρη

Γερμανική ιστοσελίδα αποκάλυψε τι περιλαμβάνει η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον 25χρονο αριστερό μπακ.

Από την Ισπανία και την Primera Division, στη Γερμανία και στη Bundesliga. Αυτή η αλλαγή αναμένεται να συμβεί στην καριέρα του Λεονάρντο Κούτρη, αλλά υπό το ίδιο καθεστώς: του δανεισμού. Όπως υποστηρίζει η γερμανική ιστοσελίδα «rp-online.de», ο Ολυμπιακός και η Φορτούνα Ντίσελντορφ οδεύουν προς συμφωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Φορτούνα θα αναλάβει να πληρώσει τις αποδοχές του Κούτρη, θα καταβάλλει ένα μικρό ενοίκιο και η συζήτηση περιστρέφεται για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός απαιτεί να προβλεφθεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς, μία απαίτηση που τελεί υπό διαπραγμάτευση.

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός και η Φορτούνα δεν συμφωνήσουν σε buy out, ο Κούτρης θα χρειαστεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2021. Ούτως ώστε να μην τον χάσουν οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να αποκομίσουν όφελος.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος ο οποίος υπογράφει το ρεπορτάζ και είναι επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της ιστοσελίδας, αναφέρει ότι ρώτησε τη Φορτούνα για επιβεβαίωση, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Πάντως, επιμένει ότι με βάση τις «πηγές» του, το deal θα τελειώσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ