Απίστευτη κίνηση του Ιμπίσεβιτς : Χαρίζει όλο το μισθό του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!

Απίστευτη κίνηση του Ιμπίσεβιτς : Χαρίζει όλο το μισθό του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!

Μια σπουδαία κίνηση είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Βεντάντ Ιμπίσεβιτς, ο οποίος θα δωρήσει όλο τον μισθό της επόμενης χρονιάς σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Μία εκπληκτική και παράλληλα σπουδαία κίνηση από τον Ιμπίσεβιτς.

Ο νέος επιθετικός της Σάλκε αποφάσισε να δωρίσει ολόκληρο τον μισθό που θα πάρει από την γερμανική ομάδα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα κρατώντας μόνο τα απαραίτητα για την ασφάλεια και κάποια μπόνους. Είναι ένα γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά και δείχνει τον χαρακτήρα του Βόσνιου σέντερ φορ, ο οποίος τόνισε πως αγωνίζεται μόνο για το ποδόσφαιρο.

Μπορεί τα χρήματα που θα εισπράξει να μην είναι ανάλογα του παρελθόντος της Σάλκε, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά είναι αρκετά ώστε να προσφέρει βοήθεια.

«Δεν είμαι εδώ για να κερδίσω χρήματα, αλλά για να παίζω στη Bundesliga. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα παίρνω βασικό μισθό, μόνο αυτά που χρειάζομαι για να καλύπτω την ασφάλεια. Ο βασικός μου μισθός θα δωριστεί σε φιλανθρωπίες. Θα παίζω μόνο για τα μπόνους», τόνισε χαρακτηριστικά. Ίσως αυτή του η κίνηση αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ