Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 0-0

Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 0-0

Βόλφσμπουργκ και Άουγκσμπουργκ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στη «Volkswagen Arena» ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και την Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό τους από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οι «λύκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και έμειναν χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών καθώς είχαν ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να έχουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Η μοναδική στιγμή που ξεχώρισε ήταν το ακυρωθέν γκολ του Μπρεκάλο στο 26′ καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ ο Βέγκχορστ πριν από την πάσα. Η Άουγκσμπουργκ ήταν πιο αμυντική και το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βόλφσμπουργκ διεκδίκησε πιο πολλά στο παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 53′ ο Μεχμέντι και στο 68′ ο Μπρεκάλο αστόχησαν από καλή θέση ενώ στο 83′ η Άουγκσμπουργκ είχε μια καλή στιγμή με τον Φινμπόγκασον. Έτσι το ματς έληξε χωρίς γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ