Λημνιός : «Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω για την Κολωνία»

Λημνιός : «Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω για την Κολωνία»

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε σε γερμανικό μέσο για τη μεταγραφή του στην Κολωνία, την περιπέτεια με τον κορωνοϊό αλλά και τον θαυμασμό του στον Ροναλντίνιο.

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε στη γερμανική ιστοσελίδα «geissblog.koeln» για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, τη μεταγραφή του στην Κολωνία αλλά και τον θαυμασμό του για τον Ροναλντίνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον κορωνοϊό: «Είχα την ατυχία να βρεθώ θετικός στον κορωνοϊό, λίγο πριν υπογράψω, όταν βρισκόμουν με την εθνική ομάδα. Ένιωθα πολύ καλά μέχρι που με κάλεσε ένας γιατρός και μου είπε πως βρέθηκα θετικός και έπρεπε να τεθώ σε καραντίνα για 14 μέρες. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και έκανα νέα τεστ κάθε δύο-τρεις μέρες ελπίζοντας να βρεθώ αρνητικός. Δεν είχα συμπτώματα, απλά για περίπου δύο μέρες ανέβασα δέκατα. Δυστυχώς πήρε πολύ χρόνο μέχρι να έρθω στην ομάδα».

Για τη συμφωνία του με την Κολωνία: «Ο μάνατζερ μου πριν από το πρώτο ματς της Εθνικής με κάλεσε και μου είπε πως είχε καλά νέα. Σε εκείνο το σημείο ήθελα να συγκεντρωθώ για τον αγώνα. Μετά την λήξη της αναμέτρησης που είπε πως θα αγωνιστώ στη Γερμανία. Δυσκολεύτηκα να τον πιστέψω. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν μου είπε για την Κολωνία. Είναι μια μεγάλη ομάδα για μένα».

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε κάποιο μεγαλύτερο πρωτάθλημα: «Μετά την λήξη της περυσινής σεζόν είπα στον μάνατζερ μου ότι ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα πηγαίνοντας σε καλύτερο πρωτάθλημα. Τώρα βρίσκομαι εδώ».

Για τον θαυμασμό του στον Ροναλντίνιο: «Πρότυπο μου ο Ροναλντίνιο. Είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού. Νομίζω πως και ο Γκνάμπρι είναι σπουδαίος εδώ στη Bundesliga. Είναι ένα θηρίο, απίστευτα καλός παίκτης».

Για τις πρώτες εβδομάδες στην Κολωνία: «Δεν ήταν εύκολο όταν ήρθα εδώ. Έπρεπε πρώτα να προσαρμοστώ. Μετά ήρθε η διακοπή και με βοήθησαν τα τρία ματς με την Εθνική προκειμένου να αποκτήσω ρυθμό. Νομίζω πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο, αν και ακόμα νιώθω κουρασμένος από το ταξίδι της επιστροφής μέσα στη νύχτα. Προσγειώθηκα στην Κολωνία στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ