Bundesliga : Πέταξε βαθμούς η Μπάγερν, στη δεύτερη θέση η Λεβερκούζεν (vid)

Bundesliga : Πέταξε βαθμούς η Μπάγερν, στη δεύτερη θέση η Λεβερκούζεν (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης και η Λεβερκούζεν νίκησε εκτός έδρας με 2-1 την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Στα σημερινά (21/11) παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga, ξεχώρισε η εντός έδρας ισοπαλία της Μπάγερν Μονάχου με 1-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης και η εκτός έδρας νίκη της Λεβερκούζεν με 2-1 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 1-1

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να νικήσει τη Βέρντερ Βρέμης στην «Allianz Arena». Στο 45ο λεπτό η ομάδα της Βρέμης άνοιξε το σκορ με τον Έγκεσταιν. Στο 52′ η ομάδα του Χάνσι Φλικ είχε δοκάρι με τον Κόστα και δέκα λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση. Ο Γκορέτσκα έκανε το γέμισμα και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ερνάντες (19′ Γκορέτσκα), Μαρτίνεθ, Κομάν (63′ Γκνάμπρι), Μίλερ, Μουσιάλα (63′ Τσούπο-Μότινγκ), Ντάγκλας Κόστα (63′ Σανέ), Λεβαντόφσκι

ΒΕΡΝΤΕΡ: Παβλένκα, Τοπράκ, Γκρος, Φριντλ, Γκεμπρεσελασιέ, Έγκεσταϊν, Μόχβαλντ (72′ Εμπόμ), Αουγκούστινσον, Ράσιτσα (91′ Τσονγκ), Μπιτενκούρτ (66′ Άγκου), Σάρτζεντ

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Λεβερκούζεν 1-2

Η Λεβερκούζεν πήρε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Μπίλεφελντ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 18 βαθμούς. Στο 27ο λεπτό ο Μπέιλι άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες». Ο Χραντέτσκι με αυτογκόλ στο 47′ οδήγησε το παιχνίδι στην ισοφάριση και στο 88′ ο Ντράγκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Λεβερκούζεν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 1-1 (62′ Κομάν/45′ Έγκεσταϊν)

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Λεβερκούζεν 1-2 (47′ αυτ. Χραντέτσκι/27′ Μπέιλι, 88′ Ντράγκοβιτς)

Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ 1-1 (5′ Νοϊχάους/88′ Καλιγκιούρι)

Σάλκε-Βόλφσμπουργκ 0-2 (3′ Βέγκχορστ/24′ Σλάγκερ)

Χόφενχαϊμ-Στουτγκάρδη 3-3 (16′ Μπάουμγκαρντνερ, 48′ Σεσενιόν, 71′ πεν. Κράμαριτς/18′ Γκονζάλες, 27′ Βαμανγκιτουκά, 94′ Κεμπφ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ