«Σοκαρισμένη» παραμένει η γερμανική ποδοσφαιρική κοινότητα μετά τον αποκλεισμό έκπληξη της Μπάγερν από την Χόλσταϊν Κίελ για το Κύπελλο. Οι Βαυαροί γνώρισαν έναν ιστορικό αποκλεισμό από την ομάδα της Β’ κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, όπου αγωνίζεται και ο Έλληνας τερματοφύλακας Ιωάννης Γκέλιος, ο οποίος ήταν καταλυτικός στη νίκη της ομάδας του στη «ρώσικη ρουλέτα».
Πρόκειται για τη δεύτερη ήττα της Μπάγερν σε αυτό το νέο έτος, καθώς πριν από μερικές ημέρες η ομάδα του Χάνσι Φλικ είδε την Γκλάντμπαχ να της ανατρέπει το 2-0 σε 3-2 και να την υποχρεώνει στην πρώτη της ήττα για το 2021.
Με αυτές τις δύο ήττες σε αυτές τις 14 πρώτες ημέρες του 2021, η Μπάγερν κατάφερε να περάσει την περσινή της… επίδοση στις ήττες, καθώς οι Βαυαροί είχαν γνωρίσει μόλις μία ήττα σε όλο το 2020!
Ένα στατιστικό που αποδεικνύει περίτρανα πως η Μπάγερν περνάει μία αγωνιστική «κοιλιά»…
Bayern Munich have already lost more matches in 2021 than they did in 2020.
Νέα απώλεια για τη Ντόρτμουντ, στη δεύτερη θέση η Λεβερκούζεν (2-1, vids)
Η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-1 της Ντόρτμουντ για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τέταρτους τους Βεστφαλούς. Εκτός έδρας νίκες για Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαιμ.
Το γκολ του Νίκο Ελβέντι ήταν αρκετό για να δώσει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στην Γκλάντμπαχ, η οποία κατάφερε να επιρατήσει με 1-0 κόντρα στη Βέρνερ Βρέμης και να μειώσει τη διαφορά της από την τετράδα στον έναν βαθμό.
Ο μοναδικός πρωταθλητής που προελαύνει σε όλη την Ευρώπη και οι δύο μεταγραφές
Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα μεταξύ των σημαντικών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που διατηρεί και αυξάνει την κυριαρχία του και παράλληλα ενισχύεται!
Η Φράιμπουργκ έβαλε πολύ δύσκολα στην Μπάγερν η οποία κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1 και να φύγει στο +4 από τη δεύτερη Λειψία. Έσπασε το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ο Λεβαντόφσκι.