Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ 2-2

Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ 2-2

Στουτγκάρδη και Γκλάντμπαχ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 σε ένα εντυπωσιακό ματς που αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν, με τους γηπεδούχους να γλιτώνουν τον βαθμό στο τέλος.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Γκλάντμπαχ στη «Μερσέντες Μπενζ-Αρένα». Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 σε ένα εντυπωσιακό ματς που αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν.

Όσον αφορά το ματς στο 13ο λεπτό ο Ζόμερ είπε όχι σε μακρινό σουτ του Μανγκαλά και στο 34’ η Γκλάντμπαχ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λάινερ από τον Σόσα αι ο Στιντλ έγραψε το 0-1 από τα 11 μέτρα.

Η Στουτγκάρδη μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό ο Κάλαϊντζιτς σέντραρε από αριστερά και ο Γκονζάλες έκανε το 1-1 με κεφαλιά ψαράκι. Όμως στο 61ο λεπτό ο Ζακάρια έφυγε στην κόντρα και με σουτ από αριστερά έγραψε το 1-2. Κι όμως στο 90+5’ η Στουτγάρδη κέρδισε πέναλτι και ο Βαμανγκιτουκά ευστόχησε για το 2-2. Πλέον, η Γκλάντμπαχ έχει 25 βαθμούς, ενώ η Στουτγκάρδη 22.

Στουτγκάρδη (Ματαράτσο): Κομπέλ, Στένζελ(82’ Ντινταβί), Αντόν, Κεμπφ, Έντο, Κάστρο(74’ Κλέμεντ), Μανγκαλά, Σόσα, Βαμανγκιτούκα, Γκονσάλες(82’ Κουλιμπαλί), Κλίμοβιτς (57’ Κάλαιτζιτς)

Γκλάντμπαχ (Ρόζε): Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ(72’ Χέρμαν), Νόιχαους, Στιντλ(72΄Βολφ), Ζακάρια(89’ Μπένες), Χόφμαν, Εμπολό(61’ Πλεά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ