Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 2-1

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 2-1

Η Φράιμπουργκ έβαλε πολύ δύσκολα στην Μπάγερν η οποία κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1 και να φύγει στο +4 από τη δεύτερη Λειψία. Έσπασε το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ο Λεβαντόφσκι.

Η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν κάκιστη για την Μπάγερν Μονάχου. Ήττα με ανατροπή από την Γκλάντμπαχ στο πρωτάθλημα, αποκλεισμός σοκ στο Κύπελλο από ομάδα δεύτερης κατηγορίας και τα… καμπανάκια πολλά για την ομάδα του Χάνσι Φλικ.

Κόντρα στη Φράιμπουργκ οι Βαυαροί κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες επικρατώντας με 2-1 χάρη στα γκολ των Λεβαντόφσκι και Μίλερ αλλά χωρίς να ικανοποιήσουν και πάλι με την απόδοσή τους. Αυτό που μένει πέρα από τους τρεις βαθμούς και το +4 από τη Λειψία πάντως είναι ακόμη ένα ρεκόρ του Λέβα που ξεπέρασε την επίδοση του Γκερντ Μίλερ με τα 20 γκολ στις πρώτες 16 αγωνιστικές, φτάνοντας στο ίδιο διάστημα τα 21.

Στο 7′ ο Γκνάμπρι γύρισε για τον Μίλερ, αυτός πέρασε για τον Λεβαντόφσκι ο οποίος με όμορφη κίνησε έκανε το 1-0 για την Μπάγερν. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν μεν τον έλεγχο χωρίς όμως να δημιουργούν εύκολα ευκαιρίες και έτσι η Φράιμπουργκ βρήκε την ευκαιρία να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Συγκεκριμένα στο 62′ και σε φάση διαρκείας από εκτέλεση κόρνερ ο Πέτερσεν που μόλις είχε περάσει στο ματς έκανε το 1-1 και… έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Στο 75′ όμως ήρθε η λύτρωση για την Μπάγερν όταν ο Μίλερ έκανε το 2-1 με σουτ στην κίνηση από ασίστ του Κομάν, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ (75′ Τολισό), Γκορέτσκα (86′ Χάβι Μαρτίνεθ), Κομάν (75′ Μουσιάλα), Μίλερ (86′ Τσούπο-Μότινγκ), Γκνάμπρι (28′ Σανέ), Λεβαντόφσκι

Φράιμπουργκ: Μίλερ, Λίνχαρτ, Σλότερμπεργκ, Γκουλντέ, Κιούμπλερ (61′ Τέμπλεμαν), Σανταμαρία (5′ Αμπράσι (54′ Χάμπερερ)), Χέφλερ, Γκίντερ, Σάλαϊ (62′ Χέλερ), Γκρίφο, Ντεμίροβιτς (54′ Πέτερσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ