Τέλος από τη Λεβερκούζεν ο Μπος, αναλαμβάνει ο Βολφ (pic)

Τέλος από τη Λεβερκούζεν ο Μπος, αναλαμβάνει ο Βολφ (pic)

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπαγερν Λεβερκούζεν αποτελεί ο Πίτερ Μπος, καθώς οι «ασπιρίνες» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 57χρονο Ολλανδό τεχνικό, Ο Χάνες Βολφ θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας έως το τέλος της χρονιάς.

Μετά από περίπου τρία χρόνια στον πάγκο της Λεβερκούζεν, ο Πέτερ Μπος θα συνεχίσει τη καριέρα του μακριά από τις «ασπιρίνες», καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Η ομάδα του Λεβερκούζεν δεν βρίσκεται και στην καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς έπειτα από 26 αναμετρήσεις είναι στην 6η θέση με 40 βαθμούς και βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πέμπτη της βαθμολογίας Ντόρτμουντ. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι «ασπιρίνες» δεν βρίσκονται στην πεντάδα αλλά και ο πρόωρος αποκλεισμός από το Europa League, οδήγησαν τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου να απομακρύνουν τον Πέτερ Μποζ από τον πάγκο της ομάδας.

Έτσι, έπειτα από 59 νίκες, 16 ισοπαλίες και 33 ήττες σε 108 παιχνίδια, ο Ολλανδός προπονητής αποτελεί παρελθόν από την Λεβερκούζεν και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί πως αντικαταστάτης τους έως το τέλος της σεζόν είναι ο Χάνες Βολφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ