Αρμίνια – Φράιμπουργκ 1-0

Αρμίνια – Φράιμπουργκ 1-0

Μεγάλη νίκη για την Αρμίνια που επικράτησε με 1-0 της Φράιμπουργκ και ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη ανεβαίνοντας στην 14η θέση με 26 βαθμούς!

Τεράστια νίκη… παραμονής για την Αρμίνια που κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Φράιμπουργκ για την 28η αγωνιστική της Bundesliga. Οι ομάδα από το Μπίλεφελντ έβαλε στο… σακούλι τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και κατάφερε μετά από πάρα πολύ καιρό να… ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη της Bundesliga, καθώς με το «τρίποντο» αυτό ανέβηκε στην 14η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τις Μάιντζ και Χέρτα.

Η Αριμίνια έδειξε από την αρχή πόσο ήθελε τη νίκη, καθώς μέσα στα πρώτα 15 λεπτά απείλησε τρεις φορές, χωρίς ωστοσο να καταφέρνει να βρει στόχο και να ανοίξει το σκορ. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 68ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μάιερ να περνά για τον Οκουγκάβα, ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση και είδε  την μπάλα να βρίσκει λίγο στον Σανταμαρία και στη συνέχεια να αιφνιδιάζει τον Μίλερ που την έχασε μέσα από τα χέρια του, γράφοντας έτσι το 1-0 για την Αρμίνια.

Το σκορ δεν άλλαξε και η Αρμίνια κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ορτέγκα, Μπρούνερ (76′ Ντε Μεδίνα), Πίπερ, Νίλσον, Λουκόκι, Οκουγκάβα, Πριτλ, Μάιερ (87′ Κουνζέ), Ντόαν (90′ Γκεμπάουερ), Κλος (90′ Σίπλοκ), Βολγκσάμερ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μίλερ, Λίνχαρτ, Σλότερμπεγκ, Γκουλντέ (81′ Χέιντζ), Σμιντ, Σανταμαρία (81′ Κβον), Κέιτελ, Γκίντερ, Σάλαϊ (68′ Τιλ), Χάμπερερ (75′ Τέμπελμαν), Γεόνγκ (68′ Πέτερσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ