Ρουμενίγκε : «Έχει γίνει πολύ σημαντικός για την Μπάγερν ο Χάμες»

Ρουμενίγκε : «Έχει γίνει πολύ σημαντικός για την Μπάγερν ο Χάμες»

Ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε τόνισε πως ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπάγερν πλέον και ότι όταν έρθει η ώρα οι Γερμανοί θα σκεφτούν αν θα τον αγοράσουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε δήλωσε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες  είναι σημαντικός παίκτης αυτή τη σεζόν και θα εξετάσουν, όταν έρθει η ώρα, την επιλογή να τον αγοράσουν οι Βαυαροί από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος είχε να πει και έναν καλό λόγο για τον προηγούμενο τεχνικό της πρωταθλήτριας Γερμανίας, τον Κάρλο Αντσελότι.

«Ήταν ιδέα του Κάρλο (Αντσελότι) η απόκτηση του, νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή ιδέα γιατί έκανε πολύ καλά παιχνίδια ειδικά με την παρουσία του Χάινκες», δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

«Έχει γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης, έχει καλή τεχνική και μπορεί να απειλήσει με το πολύ καλό σουτ που διαθέτει.  Οι επιλογές είναι ανοιχτές, τον έχουμε αποκτήσει δανεικό  για δύο χρόνια και μετά υπάρχει η δυνατότητα να τον αποκτήσουμε, αν καταβάλλουμε 42 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ. Αυτό δεν είναι ένα μικρό ποσό, αν και βλέπουμε στην αγορά ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολικές τιμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ