Και επίσημα στην Μπίλεφελντ ο Καπίνο για τα επόμενα δύο χρόνια

Και επίσημα στην Μπίλεφελντ ο Καπίνο για τα επόμενα δύο χρόνια

Η μετακίνηση του Στέφανου Καπίνο στην Αρμίνια Μπίλεφελντ είναι γεγονός με τη γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια

Στέφανος Καπίνο και Αρμίνια Μπίλεφελντ είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία και πλέον οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με αυτή τη μεταγραφή από τη Βέρντερ έναντι του ποσού των 500.00 ευρώ, ο Έλληνας τερματοφύλακας επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού πρωταθλήματος όντας ο αναπληρωματικός πορτιέρο της Μπίλεφελντ πίσω από τον Στέφαν Ορτέγκα, σε ένα ρόλο τον οποίο κατείχε από τη θητεία του στην ομάδα της Βρέμης.

Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζον, ο Καπίνο αγωνιζόταν ως δανεικός στη Σαντχάουζεν της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας σημειώνοντας 18 συμμετοχές και μερικές πολύ καλές εμφανίσεις.

«Πλέον με τον Στέφανο έχουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα ο οποίος ταιριάζει πολύ καλά στην ομάδα μας με τα χαρακτηριστικά του και συμπληρώνει την τριάδα των γκολκίπερ», ήταν τα λόγια του διευθυντή της ομάδας, Σαμίρ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ