Μπάγερν – Μέσα Λεβαντόφσκι – Κομάν, αμφίβολος ο Γκνάμπρι

Μπάγερν – Μέσα Λεβαντόφσκι – Κομάν, αμφίβολος ο Γκνάμπρι

Λεβαντόφσκι και Κομάν συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Μπάγερν, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γκνάμπρι για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της Μπάγερν Μονάχου για το αυριανό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την 1η αγωνιστική του Champions League. Από την άλλη πλευρά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σερζ Γκνάμπρι.

Ο Πολωνός επιθετικός στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Λειψία έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους, ενώ δεν υπάρχει πλέον καμία ανησυχία και είναι έτοιμος να βοηθήσει την Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αντίθετα ο Γάλλος εξτρέμ είχε μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Λειψία και θα δώσει και αυτός το παρόν κανονικά στην αναμέτρηση.

Αντίθετα, η παρουσία του Σερζ Γκνάμπρι παραμένει αμφίβολη, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του που αποκόμισε από τον αγώνα με την Λειψία και η συμμετοχή του θα κριθεί από τους ανθρώπους της ομάδας την τελευταία στιγμή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ