Μίλερ – «Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη»

Μίλερ – «Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη»

Απογοητευμένος με τη βαριά ήττα από την Γκλάντμπαχ ήταν ο Τόμας Μίλερ.

Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη». Ο Τόμας Μύλερ παραδέχτηκε ότι η χθεσινή ήττα της Μπάγερν με 5-0 από Γκλαντμπαχ στη φάση των «16» του γερμανικού Κυπέλλου, ήταν από τις χειρότερες της καριέρας του.

«Πήγαμε από το Α στο Ω σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω αν το έχω ξαναζήσει με τη φανέλα της Μπάγερν», δήλωσε ο 32χρονος Βαυαρός επιθετικός στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

Για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, αυτή είναι η βαρύτερη ήττα στην ιστορία της στο Κύπελλο.

«Ιστορική ντροπή», τιτλοφορεί η εφημερίδα Bild που εκπλήσσεται από αυτό το αποτέλεσμα που «δεν ακολουθεί καμία ποδοσφαιρική λογική: δεν εξηγείται».

«Είμαι σοκαρισμένος, είναι ένα συλλογικό μπλακ άουτ», είπε ο αθλητικός διευθυντής Χασάν Σαλιχαμίντζιτς, ο οποίος δεν είχε «καμία εξήγηση» γι αυτή την ήττα.

Κάποια γεγονότα τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται να επηρέασαν τους Βαυαρούς.

Ο 34χρονος προπονητής της Μπάγερν Γιούλιαν Νάγκελσμαν, βρίσκεται σε καραντίνα αφού προσβλήθηκε από Covid-19. Τον αντικαθιστά στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου ο βοηθός του Ντίνο Τοπμέλερ.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός Λούκας Ερναντέζ, που καταδικάστηκε αρχικά σε φυλάκιση έξι μηνών για ενδοοικογενειακή βία, είδε τελικά ανώτατο δικαστήριο της Μαδρίτης να κάνει δεκτή την προσφυγή του, ενώ ο μέσος Τζόσουα Κίμιχ δέχεται έντονες επικρίσεις στη Γερμανία, αφού αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19, «για προσωπικούς λόγους».

Η Μπάγερν θα επιχειρήσει να «ξεπλύνει» εν μέρει τη χθεσινή προσβολή, στο πρωτάθλημα το Σάββατο στο Βερολίνο, απέναντι στην Ουνιόν, αήττητη εντός έδρας για 21 αγώνες στη Bundesliga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ