Δήλωση-σοκ για ρέφερι του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που έκρινε το Ντόρτμουντ-Μπάγερν – «Τι περιμένατε από διαιτητή που έχει στήσει ματς;»

Δήλωση-σοκ για ρέφερι του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που έκρινε το Ντόρτμουντ-Μπάγερν – «Τι περιμένατε από διαιτητή που έχει στήσει ματς;»

Ο άσος της Ντόρτμουντ εξαπύλεσε επίθεση κατά του διαιτητή του Klassiker, Φέλιξ Τσβάιερ, θεωρώντας πως έχει αλλοιώσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την Μπάγερν.

Ένας διαιτητής γνώριμος και στα ελληνικά γήπεδα ήταν ο άρχοντας του ντέρμπι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν όπου οι Βαυαροί πήραν νίκη τίτλου και οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με σφοδρά παράπονα από τις αποφάσεις του. Ο λόγος για τον Φέλιξ Τσβάιερ ο οποίος το 2019 είχε σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την Ένωση τότε να διαμαρτύρεται έντονα για κάποιες από τις υποδείξεις του.

Μετά το τέλος του αποψινού γερμανικού ντέρμπι, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν μάσησε τα λόγια του και επιτέθηκε στον διαιτητή αλλά και στην Ομοσπονδία που τον όρισε σε ένα τόσο μεγάλο ματς. Ο Άγγλος άσος αναφέρθηκε στο παρελθόν του Γερμανού ρέφερι ο οποίος έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο στημένων αγώνων το 2005, τονίζοντας πως δεν τον εκπλήσσει καθόλου ό,τι έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Βεστφάλεν.

Θυμίζουμε ότι η Ντόρτμουντ διαμαρτύρεται τόσο για το πέναλτι που πήρε η Μπάγερν όσο και για ένα μαρκάρισμα του Ερνάντεζ στον Ρόις όπου ο πρώτος φαίνεται να σπρώχνει και να ανατρέπει τον δεύτερο. Σε μία φάση που δεν παρενέβη καν το VAR.

«Για μένα δεν ήταν πέναλτι. Ο Χούμελς δεν κοιτάζει καν τη μπάλα και διεκδικεί για να την διώξει. Απλά τον ακουμπάει και νομίζω πως δεν έχει καν το βλέμμα του στη μπάλα. Μπορείς να πάρεις και πολλές άλλες αποφάσεις στη διάρκεια του αγώνα. Όρισαν έναν διαιτητή, που, όπως ξέρετε, έχει στήσει ματς στο παρελθόν, στο μεγαλύτερο ματς της Γερμανίας. Τι περιμένατε;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπέλιγχαμ εμφανώς εκνευρισμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ