Ντόρτμουντ – Την γλίτωσε μόνο με πρόστιμο ο Μπέλιγχαμ για τις δηλώσεις του περί «στημένου» διαιτητή

Ντόρτμουντ – Την γλίτωσε μόνο με πρόστιμο ο Μπέλιγχαμ για τις δηλώσεις του περί «στημένου» διαιτητή

Η Γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει μόνο με πρόστιμο Τζουντ Μπέλιγχαμ για τις αιχμές που άφησε για την διαιτησία του ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια του «Klassiker» με 3-2 απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ με τους Βαυαρούς να ξεφεύγουν στο +4 από τους Βεστφαλούς.

Πάντως οι γηπεδούχοι μετά το τέλος της αναμέτρησης είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία, καθώς φωνάζουν για ένα πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρόις, αλλά και για το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 3-2 της Μπάγερν.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στις καθιερωμένες του δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι δεν μάσησε τα λόγια ξεσπώντας κατά του ρέφερι Φέλιξ Τσβάιερ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν γίνεται να διευθύνει το μεγαλύτερο αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος κάποιος ο οποίος είχε εμπλακεί παλαιότερα σε στημένα ματς.

Ωστόσο ο νεαρός επιθετικός της Μπορούσια έπεσε στα μαλακά μετά την σκληρή κριτική που άσκησε στο πρόσωπο του Φέλιξ Τσβάιερ, καθώς η Γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τιμώρησε τον νεαρό Άγγλο επιθετικό των Βεστφαλών μόνο με πρόστιμο των 40.000 ευρώ μιας και τέτοιες δηλώσεις απαγορεύονται βάσει κανονισμών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ