Γκλάντμπαχ – Χέρτα 2-0

Γκλάντμπαχ – Χέρτα 2-0

Η Γκλάντμπαχ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» επικρατώντας της Χέρτα με σκορ 2-0.

Χωρίς τον προπονητή της (Χίτερ) στον πάγκο, λόγω κορωνοϊού και με τον βοηθό του, Πάιτινγκερ, στην θέση του, η Γκλάντμπαχ επέστρεψε στις νίκες στην Bundesliga, επικρατώντας με σκορ 2-0 εντός έδρας της Χέρτα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Μετά από 2 ήττες και μία ισοπαλία, η Μπορούσια κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» και ν΄ απομακρυνθεί περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους Βερολινέζους, που μετά την 5η συνεχόμενη ήττα τους και 15η στο πρωτάθλημα, παραμένουν σε δεινή θέση (16η θέση).

Στο 23′, ο Τουράμ μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από τον Κεμπφ της Χέρτα, ο ρέφερι Μπαντσούμπνερ, με υπόδειξη του VAR, έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Πλεά ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Γάλλος δεν αστόχησε και στο 24ο λεπτό η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ.

Σε ένα χρονικό σημείο όπου η Χέρτα είχε ισορροπήσει το ματς και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, ήρθε ο αμυντικός Γκίντερ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων προσφέροντας ανακούφιση στην ομάδα του και στις εξέδρες.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Μπέιερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Σκάλι, Κονέ, Νόιχαουζ, Νετς (78′ Λάινερ), Τιράμ (89′ Στιντλ), Πλεά (65′ Κράμερ), Εμπολό

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Λότκα, Γκέχτερ, Σταρκ, Κεμπφ, Ασκασίμπαρ (46′ Σερντάρ), Πέκαρικ (60′ Κέιντ), Τουσάρτ, Νταρίντα (75′ Ριχτερ), Πλάτενχαρντ, Μπελφοντίλ, Ζέλκε (75′ Εκέλενκαμπ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ