Απέδρασε με το διπλό και παραμένει «ζωντανή» στη… μάχη του τίτλου η Ντόρτμουντ (0-1)

Απέδρασε με το διπλό και παραμένει «ζωντανή» στη… μάχη του τίτλου η Ντόρτμουντ (0-1)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζορίστηκε, αλλά έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Μάιντζ (0-1) και μείωσε κι άλλο τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Κι όμως, «φωτιά» στο πρωτάθλημα της Bundesliga! Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Μάιντζ, όμως ένα γκολ του Άξελ Βίτσελ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα της χάρισε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο».

Όλα έδειχαν πως η εκτός έδρας αναμέτρηση των Βεστφαλών πήγαινε για «λευκή» ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να παίζουν πολύ παθητικά.

Ωστόσο, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ο Βίτσελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 υπέρ της ομάδας του. Ένα αποτέλεσμα που δίνει πάλι νόημα στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Πλέον η ομάδα του Μάρκο Ρόζε βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και μπορεί να ελπίζει.

ΜΑΙΝΤΖ: Τσέντνερ, Νιακατέ, Μπελ, Βιντμέρ, Σταχ (71’ Πάπελα), Λουκοκί, Τάουερ (77’ Μπροσίνσκι), Στέγκερ, Ονίσιβο, Μπούρκαρντ, Ίνγκβαρτσεν (71’ Μπούτιους)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Σουλτς, Τσαν, Νταούντ (69’ Ρέινα), Πόνγκρατσιτς, Βολφ (57’ Χάαλαντ), Πάσλακ, Βίτσελ, Μπέλινγκχαμ, Μάλεν (69’ Μπραντ), Αζάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ