Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου 4-0: Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα

Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου 4-0: Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες η Μπάγερν διέλυσε με 4-0 την Ουνιόν στο Μόναχο και ξέφυγε με +7 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Καταιγιστική Μπάγερν σκόρπισε με 4-0 την Ουνιόν στην «Allianz Arena» και μεγάλωσε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ντόρτμουντ στους επτά βαθμούς, αλλά με ματς παραπάνω. Δύο γκολ από τον ασταμάτητο Λεβαντόφσκι που έφτασε για πέμπτη σεζόν τα 30+ γκολ στην Bundesliga ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

Μόλις στο 16′ η Μπάγερν άνοιξε το σκορ όταν ο Κομάν έπιασε ένα τρομερό σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Νιανζού έκανε και το 2-0 με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι με το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια έπιασε δουλειά ο Λεβαντόφσκι που έκανε με πέναλτι το 3-0 στο 45′ και δύο λεπτά από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρος πέτυχε και το 4-0 από κοντά, σε φάση που οι Βαυαροί έκρυψαν την μπάλα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν ένα γκολ, αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Στάνισιτς, Νιαντζού, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Κίμιχ (75′ Τολισό), Μουσιάλα (61′ Ζάμπιτσερ), Κομάν (68′ Γκνάμπρι), Μίλερ (75′ Τσούπο-Μότινγκ), Σανέ (75′ Ρόκα), Λεβαντόφσκι

Ουνιόν Βερολίνου: Λούτε, Γιάκελ, Κνόχε, Μπαουμγκάρτλ, Κεντίρα, Ριέρσον, Μπέκερ (73′ Μίτσελ), Μόουβαλντ (62′ Σέφερ), Οτζίπκα, Χαραγκούτσι (84′ Ούτζα), Αβονίγι (62′ Φογκλζάμερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ