Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-1: Τίτλος τέλος για την Μπορούσια

Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-1: Τίτλος τέλος για την Μπορούσια

Η Ντόρτμουντ έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Κολωνία και ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήρθε ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας με την Κολωνία, για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, χάνοντας έδαφος στην κούρσα του τίτλου, καθώς πλέον βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, με επτά στροφές να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Μάριους Βολφ, ο οποίος είχε σκοράρει το νικητήριο κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ την περασμένη εβδομάδα, έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στο 8΄, αλλά εκτός από ένα σουτ του Έρλινγκ Χάαλαντ που πέρασε ελάχιστα έξω, η Ντόρτμουντ δεν έδειξε κάτι άλλο στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο 45λεπτο μάλιστα ολοκληρώθηκε με την Κολωνία να έχει πετύχει την ισοφάριση με τον Σεμπάστιαν Άντερσον στο 36ο λεπτό. Δίχως ανατροπές κύλησε η επανάληψη, με την Ντόρτμουντ να πετάει δύο πολύτιμους βαθμούς…

Κολωνία: Σβέμπε, Σμιτς (10’ Εχιζίμπουε), Χίμπερς, Χορν, Κίλιαν, Σάουμπ (29’ Τίλμαν), Ντούντα, Οζκάν, Μοντέστ, Άντερσον (84’ Όλεσεν), Ουτ (84’ Όστρακ).

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Γκερέιρο (66’ Μπραντ), Πάσλακ (46’ Χούμελς), Ακανζί, Βίτσελ, Τσαν, Μπέλινγκχαμ, Ρέινα, Βολφ (87’ Πόνγκρατσιτς), Αζάρ (81’ Μάλεν), Χάαλαντ (87’ Ρεϊνιέρ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ