Λειψία – Άιντραχτ 0-0: Χαμένοι και οι δυο…

Λειψία – Άιντραχτ 0-0: Χαμένοι και οι δυο…

Αμφότερες Λειψία και Άιντραχτ αρνούνταν να δεχτούν γκολ, με αποτέλεσμα να αρκεστούν σε «λευκή» ισοπαλία που δεν βολεύει καμία από τις δυο.

Λειψία και Άινταχτ Φρανκφούρτης διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο, συνεπώς, το σημερινό 0-0, στη Red Bull Arena, δεν αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι σε δύο περιπτώσεις. Όταν το δυνατό μακρινό σουτ του Σιμακάν στο 26’ σταμάτησε αρχικά στον Τραπ και μετά στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Ενώ στο 41ο λεπτό ήταν η σειρά του Λάιμερ να δει το δοκάρι να λέει «όχι» στο σουτ του από τα 20 μέτρα που θα σήμαινε το 1-0 υπέρ της Λειψίας. Νωρίτερα, στο 22’, ο Χίντερεγκερ έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Σίλβα, από σέντρα του Καμπλ, ενώ με την Άιντραχτ σε παθητικό ρόλο και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σπατάλησαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες.

Αρχικά με τον Λάιμερ, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Τραπ στο 62ο λεπτό, αλλά και λόγω της κακής επιλογής του Πούλσεν, στο 82’, με τον Δανό επιθετικό να καθυστερεί χαρακτηριστικά μέχρι να σουτάρει.

Λειψία: Γκουλάτσι, Σιμακάν, Όρμπαν, Γκβαρντιόλ, Χένριχς, Λάιμερ (84′ Χαϊνταρά), Καμπλ (60′ Φόρσμπεργκ), Ανχελίνο, Όλμο (84′ Σομποζλάι), Σίλβα (72′ Πόουλσεν), Νκουνκού

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Κνάουφ (80′ Λενζ), Γιάκιτ, Ρόντε (46′ Χρούστιτς), Κόστιτς, Λίντστρεμ (66′ Χάουγκε), Καμάντα (89′ Ιλζάνκερ), Μπορε (89′ Λάμερς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ