Εμβολιασμένος και με τη… βούλα ο Κίμιχ

Εμβολιασμένος και με τη… βούλα ο Κίμιχ

Ο Τζόσουα Κίμιχ είναι και επίσημα εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού, καθώς φέρεται να έδειξα το πιστοποιητικό του σε εστιατόριο που βρέθηκε.

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild αναφέρει πως, σε μια συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Μπάγερν Μονάχου, ο Τζόσουα Κίμιχ έδωσε απάντηση στην απορία των συμπαικτών του, για το εάν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊό.

Στις 2 Μαρτίου, οι παίκτες της Μπάγερν μαζεύτηκαν σε ένα εστιατόριο, και εκεί ο Κίμιχ, σύμφωνα με την εφημερίδα, «χρειάστηκε να παρουσιάσει πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπει μέσα, κάτι που έκανε».

Υπενθυμίζεται πως, τον περασμένο Οκτώβριο, ο 27χρονος μέσος είχε παραδεχτεί, δημόσια, πως δεν είχε κάνει το εμβόλιο και, ένα μήνα αργότερα, βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει πρόβλημα στον πνεύμονα και να μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Με αφορμή την περιπέτεια υγείας, ο Κίμιχ είχε πει, τότε, πως «ίσως θα έπρεπε να είχα πάθει νωρίτερα αυτό που έπαθα. Κοιτώντας πίσω θα ήθελα να είχα κάνει νωρίτερα τον εμβολιασμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ