Μίλερ: «Έχω πει στον εαυτό μου πως θέλω να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο μέχρι το 2025»

Μίλερ: «Έχω πει στον εαυτό μου πως θέλω να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο μέχρι το 2025»

Ο Τόμας Μίλερ στάθηκε στο ζήτημα του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους των Βαυαρών.

Ένα από τα πιο «καυτά» ζητήμα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι που μας έρχεται είναι το ζήτημα του συμβολαίου του Τόμας Μίλερ.

Το συμβόλαιο του 32χρονου ολοκληρώνεται και σίγουρα οι, Βαυαροί δεν θέλουν να αφήσουν να φύγει μακριά τους μια τόσο πολύτιμη μονάδα, η οποία έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια πολύτιμες βοήθειες στον σύλλογο του Μονάχου.

Ο Μίλερ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γερμανίας για τις διαπραγματεύσεις που υπάρχουν με τους Βαυαρούς.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν, τόνισε πως θέλει να παίζει στο κορυφαίο επίπεδο έως το 2025 και υπογράμμισε πως πραγματική ουσία έχει η ένταση των διαπραγματεύσεων.

«Έχω πει στον εαυτό μου πως θέλω να παίζω ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο έως το 2025. Έτσι νιώθω αυτή την στιγμή. Το συμβόλαιό μου λήγει το 2023, έτσι πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Είναι βασικά η περίπτωση που η ομάδα και οι παίκτες πάντα συζητάμε.

Το ερώτημα είναι πάντα πόσο έντονη είναι η επαφή, είτε μιλάς για τον καιρό είτε για το πραγματικό περιεχόμενο του συμβολαίου» ανέφερε συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ