Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 6-1: Όνειρο οι Βεστφαλοί, σάρωσαν τους «Λύκους»

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 6-1: Όνειρο οι Βεστφαλοί, σάρωσαν τους «Λύκους»

Η Ντόρτμουντ πέτυχε πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, διέλυσε με 6-1 τη Βόλφσμπουργκ και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπάγερν που έχει όμως παιχνίδι περισσότερο. «Βλέπει» τετράδα η Φράιμπουργκ, αναλυτικά τα αποτελέσματα της Bundesliga.

Απίθανη Ντόρτμουντ διέσυρε τη Βόλφσμπουργκ! Πραγματοποιώντας ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε πέντε γκολ, η ομάδα του Μάρκο Ρόζε διέλυσε με 6-1 τη Βόλφσμπουργκ και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από την Μπάγερν που έχει όμως ματς λιγότερο.

Το πάρτι ξεκίνησε στο 24′ όταν ο 17χρονος Ρότε που έκανε ντεμπούτο, σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Βίτσελ έκανε το 2-0 από ασίστ του Χάαλαντ και στο 28′ από εκτέλεση φάουλ του Ρόις, ο Ακάντζι έγραψε και το 3-0.

Η Ντόρτμουντ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και στο 35′ ήρθε και το 4-0 με σουτ του Τσαν και λάθος εκτίμηση του Κάστελς. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ πέτυχε και πέμπτο γκολ, με τον Χάαλαντ να βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ από ασίστ του Ρόις.  Ο Γερμανός μέσος βρήκε χώρο, σούταρε εκτός περιοχής, ο Κάστελς δεν συγκράτησε και η

Ο Νορβηγός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 54′ όταν από ασίστ του Μπραντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ για το 6-0 και στο 81′ οι «Λύκοι» κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Μπακού.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Τσαν, Ακάντζι (65′ Πόνγκρατσιτς), Ζαγκαντού, Ρότε (88′ Μπινόε-Γκίτενς), Βίτσελ (78′ Ρενιέ), Μπέλινχαμ, Μπραντ (65′ Μουκόκο), Ρόις, Βολφ (88′ Σέμιτς), Χάαλαντ

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Λακρουά (45′ Εμπαμπού), Μπορνό, Μπρουκς, Μπακού, Σλάγκερ (62′ Βρανκς), Άρνολντ, Γκέρχαρντ, Βιντ (82′ Μπιάλεκ), Κρούζε (46′ Ρουσιγιόν), Λούκας Ενμετσά (62′ Φέλιξ Ενμετσά)

«Βλέπει» τετράδα η Φράιμπουργκ, «φωτιά» στην υπόθεση παραμονή

Σημαντική νίκη πέτυχε η Φράιμπουργκ που επικράτησε με 3-0 της Μπόχουμ κι έπιασε τη Λειψία στην τέταρτη θέση με 51 βαθμούς, αλλά και παιχνίδι περισσότερο. Ο Κούμπλερ έκανε το 1-0, με τον Ζαλάι να πετυχαίνει τα άλλα δύο γκολ των νικητών ενώ ο Σταφυλίδης αποβλήθηκε στο 68′ για… δολοφονικό μαρκάρισμα, αφήνοντας την Μπόχουμ με δέκα.

Χάρη σε γκολ του Σερντάρ η Χέρτα (29β.) έφυγε νικήτρια με 1-0 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (32β.) και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκεται η Στουτγκάρδη (28β.) που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Μάιντζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ