Μπίλεφελντ – Μπάγερν 0-3: Την… πλήρωσε η Αρμίνια

Μπίλεφελντ – Μπάγερν 0-3: Την… πλήρωσε η Αρμίνια

Η Μπίλεφελντ πλήρωσε το... μάρμαρο για τον αποκλεισμό της Μπάγερν από το Champions League, με τους Βαυαρούς να παίρνουν τη νίκη με 3-0 και να πηγαίνουν και πάλι στο +9 από την Ντόρτμουντ.

Γιατρικό στην Μπίλεφελντ βρήκε η Μπάγερν για τον αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Αρμίνια, πήγε και πάλι στο +9 από την Ντόρτμουντ και στρέφει πλέον την προσοχή της στο Klassiker της επόμενης εβδομάδας.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά και είχε δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι στο 8′, με το γκολ να έρχεται τελικά στο 10ο λεπτό. Από μπαλιά του Ντέιβις, ο Λάουρσεν έκανε την προβολή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Οι Βαυαροί ήταν κυρίαρχοι στο ματς, έχασαν πολλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Γκνάμπρι να κάνει το 0-2 από ασίστ του Κίμιχ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα και στο 85′ ήρθε και το 0-3, με τον Λεβαντόφσκι να δίνει ασίστ στον Μουσιάλα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μπίλεφελντ: Ορτέγκα, Ράμος, Πίπερ, Νίλσον, Βίμερ, Σεπφ (74′ Κάστρο), Πρετλ, Κούντσε (45’+4′ Βασιλειάδης), Λάουρσεν (39′ Μπέλο), Σερά (74′ Χακ), Οκουγκάβα

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκάνο, Νιαντζού (46′ Στάνισιτς), Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σάμπιτζερ (61′ Σανέ), Μίλερ (61′ Μουσιάλα), Γκνάμπρι (89′ Βίντοβιτς), Λεβαντόφσκι (89′ Τσούπο Μότινγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ