Tρίποντο Ευρώπης για Ουνιόν, στραβοπάτημα για Χόφενχαϊμ

Tρίποντο Ευρώπης για Ουνιόν, στραβοπάτημα για Χόφενχαϊμ

Η Ουνιόν Βερολίνου πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην Άιντραχτ με 2-0 κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της στην Ευρώπη, από την άλλη η Χόφενχαϊμ κόλλησε στο μηδέν στο έδρα της Φιρτ.

Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχτηκε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 30η αγωνιστική της Bundesliga παίρνοντας μια σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει για την έξοδο της, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι από την αρχή να καθαρίσουν τα παιχνίδι και τα κατάφεραν μόλις στο πρώτο 20λεπτό της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα η Ουνιόν πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αβονίγι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Πρόμελ και κλείδωσε από νωρίς το πολύτιμο τρίποντο.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξαγόταν την ίδια ώρα η Χόφενχαϊμ για μια ακόμα αγωνιστική δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης και έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την ουραγό της βαθμολογίας Γκρόιτερ Φιρτ και απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η αναμέτρηση ήταν πολύ φτωχή από άποψη θεάματος και οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Φιρτ και τελικά οι Βαυαροί κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρας της Χόφενχαϊμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ