Τέλειωσε του Μαζραουί στην Μπάγερν, υπέγραψε έως το 2026

Τέλειωσε του Μαζραουί στην Μπάγερν, υπέγραψε έως το 2026

Μπάγερν Μονάχου και Νουσαΐρ Μαζραουί, έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Η πρώτη καλοκαιρινή μεγραφή για την Μπάγερν Μονάχου είναι γεγονός. Ο Μαροκινός δεξιός μπακ του Άγιαξ, Νουσαϊρ Μαζραουί, αναμένεται να μετακομίση στο Μόναχο από την 1η Ιουλίου και να τεθεί άμεσα στα πλάνα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Μαζραουί έκανε φέτος 24 συμμετοχές στην Eredivisie, τις 22 ως βασικός, έχοντας πέντε τέρματα και δύο ασίστ. Ενώ παράλληλα έπαιξε σε οκτώ ματς στο Champions League, όπου «σέρβιρε» δύο γκολ.

Ο Μαροκινός δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον Άγιαξ, με τον οποίο επέλεξε να μην ανανεώσει τη σύμβαση του, για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Πλέον το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του deal, είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του 22χρονου άσου, από την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ