Μπάγερν Μονάχου: Ανακοινώνει τον Μαζραουί

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοινώνει τον Μαζραουί

Η Μπάγερν Μονάχου όπως όλα δείχνουν κατάφερε πείσει τον Νουσαΐρ Μαζραουί και να αποσπάσει την υπογραφή του 24χρονου Mαροκινού ακραίου αμυντικού.

Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε τις επαφές με τον Νουσαΐρ Μαζραουί, αποσπώντας την υπογραφή του 24χρονου Μαροκινού διεθνή ακραίου φουλ μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αγιαξ.

Ο Μαζραουί με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του «Αίαντα», έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η ολλανδική ομάδα και το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό της βαυαρικής ομάδας.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η «Μπάρτσα» έχει ήδη καταθέσει στον Μαροκινό άσο πρόταση για τετραετές συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος προτιμά τελικά να φορέσει τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, η οποία είναι στις τελικές επαφές με τον Αγιαξ και για την απόκτηση του 19χρονου Ολλανδού διεθνή μέσου, Ράιαν Γκράβενμπερτς, ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του τεχνικού των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Επίσης αν φύγει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα, τότε τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα του Μονάχου θα στραφεί ξανά στο Αμστερνταμ για τον αντικαταστάτη του, εξετάζοντας τη λύση του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού, Σεμπάστιαν Αλέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ