Ανακοίνωσε Μαζραουί η Μπάγερν (vid)

Ανακοίνωσε Μαζραουί η Μπάγερν (vid)

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι και επίσημα ο Νουσαΐρ Μαζραουί, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Κάτοικος Μονάχου θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Νουσαΐρ Μαζραουί, καθώς η Μπάγερν ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ.

Ο γεννημένος στην Ολλανδία, αλλά διεθνής με το Μαρόκο άσος έβαλε την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Βαυαροί και θα φοράσει τη φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας (τουλάχιστον) έως τις 30 Ιουνίου 2026.

Ο Μαζραουί είναι «προϊόν» των τμημάτων υποδομής του Άγιαξ και έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του «Αίαντα» στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, ενώ ήταν από τότε βασικό στέλεχος στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας.

Κατέγραψε 135 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια με τον Άγιαξ με απολογισμό δέκα γκολ και εννέα ασίστ, ενώ πανηγύρισε το νταμπλ στις σεζόν 2018-19 και 2020-21.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν, που αναμένεται να αγωνιστεί με το Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ, αναμένεται να δώσει «μάχη» για τη θέση του δεξιού μπακ στην αρχική ενδεκάδα των πρωταθλητών Γερμανίας με τους Μπενζαμέν Παβάρ και Γιόσιπ Στάνισιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ