Παβάρ: «Είμαι χαρούμενος στην Μπάγερν, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ντόρτμουντ»

Παβάρ: «Είμαι χαρούμενος στην Μπάγερν, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ντόρτμουντ»

Ο Μπέντζαμιν Παβάρ σε δηλώσεις του μίλησε για το μέλλον του στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ αναφέρθηκε και στην φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Χαρούμενος που είναι μέλος της Μπάγερν Μονάχου, δήλωσε ο 26χρονος Γάλλος, Μπέντζαμιν Παβάρ, τονίζοντας παράλληλα πως δεν θα πήγαινε ποτέ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στη φετινή σεζόν, στον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αλλά και στη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπέντζαμιν Παβάρ: 

«Είμαι πού χαρούμενος στην Μπάγερν, είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους του κόσμου. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ και έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου. Αν κάποια μέρα έφευγα, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ντόρτμουντ, παρά τον σεβασμό που τρέφω για τον σύλλογο και τους φιλάθλους του. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό πρότζεκτ, αλλά δεν σκέφτομαι να φύγω σύντομα. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Αν εμφανιστεί μια τέτοια ευκαιρία, είμαι ανοικτός».

Για το αν προτιμάει να αγωνίζεται δεξιά ή στο κέντρο της άμυνας: «Μπορώ να βοηθήσω στο δεξί άκρο, αλλά η κύρια θέση μου είναι κεντρικός αμυντικός. Θέλω να παίζω στο κέντρο της άμυνας, αφού εκεί παίζω συνήθως από όταν αγωνιζόμουν στις ομάδες Κ-19. Εκεί νιώθω πιο άνετα».

Για το στυλ παιχνιδιού της Μπάγερν: «Παίζουμε πολύ επιθετικά και σχεδόν σε κάθε παιχνίδι τρεις από εμάς μένουμε στην άμυνα. Μου αρέσει και για αυτό βρίσκομαι και στην Μπάγερν».

Για τον Νάγκελσμαν: «Δίνει βάρος στην τακτική, πιστεύω είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είναι νεαρός και ταιριάζει πολύ στη φιλοσοφία της Μπάγερν».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Γνωρίζουμε πως οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες. Όταν παίζεις για την Μπάγερν, πρέπει να κερδίζεις τουλάχιστον το πρωτάθλημα. Κάναμε μια αρκετά καλή σεζόν, αλλά ελπίζω του χρόνου να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ