Λεβαντόφσκι: «Θέλω να φύγω από την Μπάγερν, σκέφτομαι μόνο την Μπαρτσελόνα» (pic)

Λεβαντόφσκι: «Θέλω να φύγω από την Μπάγερν, σκέφτομαι μόνο την Μπαρτσελόνα» (pic)

Θέλει να φύγει από την Μπάγερν και το... φωνάζει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που σε νέες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως σκέφτεται μόνο την Μπαρτσελόνα.

Εκτός Μονάχου είναι το μυαλό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Ο Πολωνός σέντερ φορ μίλησε σε podcast της πατρίδας του και κατέστησε σαφές για ακόμη μία φορά ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν.

Ο έμπειρος άσος τόνισε πως δεν έχει πλέον κίνητρα και… πέταξε το γάντι στη διοίκηση των Βαυαρών ώστε να βρεθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη λύση αφού θυμίζουμε πως ο Λεβαντόφσκι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

Παράλληλα, ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας επισήμανε και πάλι πως στο μυαλό του είναι μόνο η Μπαρτσελόνα με την οποία φέρεται να έχει φτάσει μάλιστα σε προφορική συμφωνία.

«Θέλω απλά να φύγω από τη Μπάγερν. Η αφοσίωση και ο σεβασμός είναι πιο σημαντικές από τη δουλειά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να βρούμε μαζί μια λύση. Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου, θέλω να φύγω από τη Μπάγερν για να νιώσω περισσότερα πράγματα στη ζωή μου. Δεν σκέφτηκα καμία άλλη πρόταση εκτός από αυτή τη Μπαρτσελόνα», ανέφερε σχετικά ο Λέβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ