Στην Μπόχουμ έως το 2023 ο Σταφυλίδης

Στην Μπόχουμ έως το 2023 ο Σταφυλίδης

Στην Μπόχουμ θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Κώστας Σταφυλίδης, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα.

Ο Κώστας Σταφυλίδης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Μπόχουμ, έως τον Ιούνιο του 2023 και θα παραμείνει στην ομάδα μετά τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός είχε αποκτηθεί από την Μπόχουμ το 2021, υπό μορφή δανεισμού από τη Χόφενχαϊμ, αλλά πλέον ανήκει εξολοκλήρου στη VFL.

Στη σχετική ανακοίνωση της Μπόχουμ σήμερα (6/7) αναφέρεται: «Ο Κωνσταντίνος Σταφυλίδης θα προσθέσει τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στην πρώτη σεζόν του στη VfL Bochum 1848».

Τη σεζόν 2021-22, ο Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε 26 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Μπόχουμ.

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την Μπόχουμ: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, το νούμερο 16 επέστρεψε. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Η Μπόχουμ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί, η ατμόσφαιρα στο «Vonovia Ruhrstadion» είναι εκπληκτική. Μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε πολλές συναισθηματικές στιγμές και πάλι αυτή τη σεζόν, ώστε στο τέλος να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ο γενικός διευθυντής της Μπόχουμ, Σεμπαστιάν Σιντσίλορτς, δήλωσε για την παραμονή του Κώστα Σταφυλίδη: «Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί με την προσαρμογή του και την ευελιξία του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλάγια όσο και στο κέντρο. Ο «Stafy» νιώθει σαν στο σπίτι του στην Μπόχουμ και με την εμπειρία του, το θετικό του πνεύμα και τη νοοτροπία του, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε ξανά τον στόχο της παραμονής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ