Γιατί ο Μπολομπόι κάνει… σκριν στον Κώστα και τον Καλάθη

Γιατί ο Μπολομπόι κάνει… σκριν στον Κώστα και τον Καλάθη

Πως η κίνηση Μπολομπόι ανοίγει το γήπεδο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Φουλάρει και για τον Καλάθη ο Ολυμπιακός.

Με τον Τζοέλ Μπολομπόι ξημέρωσε η μέρα στον Ολυμπιακό. Και με μπόλικη διάθεση προκειμένου οι Ερυθρόλευκοι να μην χάσουν άλλον χρόνο.

Διότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας προφανώς έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του. Και δεν σκοπεύει όσο παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις του Τάιλερ Ντόρσει και του Σάσα Βεζένκοφ να μείνει εγκλωβισμένος στη μη υλοποίηση του. Οι μηχανές λοιπόν πλέον δουλεύουν στο φουλ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ετοιμάζει νέο «μπαμ» με Τόμας αν ο Ντόρσεϊ φύγει

Χθες βράδυ έπεσαν οι υπογραφές με τον Μπολομπόι στον δεύτερο γύρο των διαπραγματεύσεων που εξελίχθηκαν αυτές τις μέρες με τον γεννημένο στο Ντονέτσκ 28χρονο σέντερ. Και ουσιαστικά αυτή είναι η δεύτερη επιβεβαιωμένη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού με θέα στην επόμενη σεζόν.

Προηγήθηκε η προφορική συμφωνία με τον Άλεκ Πίτερς που βεβαίως θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τη Μπασκόνια με την οποία έχει συμβόλαιο.

Με Μπολομπόι και Πίτερς ο Ολυμπιακός ουσιαστικά αντικαθιστά τον Χασάν Μάρτιν και τον Γιώργο Πρίντεζη. Έχει ακόμη τον Μουσταφά Φαλ και ενδεχομένως τον Σάσα Βεζένκοφ σε ότι αφορά στη φροντ λάιν του. Ουσιαστικά λοιπόν θέλει ένα ακόμη ψηλό για να κλείσει τη σύνθεση της… αεροπορίας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκοπεύει να δώσει τη θέση αυτή στον Κώστα Αντετοκούνμπο που μένει ελεύθερος από την Βιλερμπάν.

Αυτή τη στιγμή ο Αντετοκούνμπο δεν είναι η πρώτη αλλά μάλλον και η μοναδική επιλογή του Μπαρτζώκα για το παζλ των ψηλών. Διότι ενδεχομένως με την απόκτηση του θα πάρει… πίσω τη μια ελληνική θέση στο ρόστερ που χάνεται από τον Πρίντεζη.

Θυμίζουμε ότι κάθε ομάδα μπορεί να έχει ως και έξι ξένους και κοινοτικούς στο ρόστερ του πρωταθλήματος (στην Ευρωλίγκα μπορεί να έχει όσους θέλει). Με την ενδεχόμενη απόκτηση του Αντετοκούνμπο κλείνει τις θέσεις των ψηλών έχοντας μια θέση ξένου ανοιχτή: Πέρσι οι ξένοι ήταν οι ΜακΚίσικ, Ουόκαπ, Φαλ, Έισι, Χασάν και Ζαν Σαρλ.
Φέτος οι «σίγουροι» ξένοι ως εδώ είναι οι Φαλ, Ουόκαπ, ΜακΚίσικ, Μπολομπόι, Πίτερς. Άρα η θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα και σε σχέση με το τι θα γίνει με τον Ντόρσει και τον Βεζένκοφ.

Και ο Νικ Καλάθης; Υπάρχει κανονικά στο σχέδιο του Ολυμπιακού. Και ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ενδεχομένως η απόκτηση του αυτή τη στιγμή μοιάζει.. παράταιρη (με Ουόκαπ, Σλούκα στον άσο).

Προφανώς όμως ο κόουτς κάτι παραπάνω θα ξέρει για τον τρόπο που θα χτίσει το επόμενο rotation της ομάδας του.

Θυμίζουμε ότι από χθες το βράδυ είναι πλέον στο προσκήνιο και ο Ματ Τόμας που έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς. Ένας κλασικός σουτέρ που ενδεχομένως θα χωρέσει στα παπούτσια του Ντόρσει. Αν τέλος πάντων χρειαστεί –που μεταξύ μας είναι πλέον και το πιθανότερο-.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ