Πιέζει η Μπόχουμ για τον Κούντε

Πιέζει η Μπόχουμ για τον Κούντε

Η γερμανική ομάδα συνεχίζει το πρέσινγκ για την απόκτηση του Αφρικανού μέσου – Η αποκάλυψη του «10», η επιβεβαίωση και τα δημοσιεύματα της «Bild».

Δεν παρατάει την υπόθεση του Πιερ Κούντε η Μπόχουμ, με τη γερμανική ομάδα να πιέζει για την απόκτηση του Καμερουνέζου μέσου του Ολυμπιακού. Όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr στις 2 Ιουνίου, η Μπόχουμ ζήτησε δανεικό τον 26χρονο μέσο, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά. Η γερμανική ομάδα, όμως, επιμένει και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Bild» σε σημερινό της δημοσίευμα, πιέζει για την απόκτηση του Αφρικανού. «Η Μπόχουμ δουλεύει εντατικά την υπόθεση του Πιερ Κούντε», τονίζει στο δημοσίευμά της η γερμανικής ιστοσελίδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η «Bild» αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μπόχουμ για τον 26χρονο, καθώς είχε ξαναγράψει την περασμένη Τρίτη (7/6), για την προσπάθεια που κάνει η γερμανική ομάδα να αποκτήσει τον Πιερ Κούντε.

«Η Μπόχουμ ενδιαφέρεται για τον Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού και βρίσκεται σε επαφές με την ελληνική ομάδα για την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάιντζ (2018-2021). Το συμβόλαιό που έχει με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Καμερουνέζος θα ήθελε να επιστρέψει στην Γερμανία, αλλά η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από την Μάιντζ έναντι 1.8 εκατ. ευρώ, με τον Κούντε να πραγματοποιεί συνολικά 26 συμμετοχές (1 ασίστ) με τα χρώματα του ελληνικού συλλόγου», είχε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα η «Bild».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αφρικανός μέσος το διάστημα που αγωνίστηκε στην Μάιντζ είχε 70 συμμετοχές, με 4 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει επίσης από τις Ατλέτικο Μαδρίτης Β’, Γρανάδα και Εξτρεμαδούρα. Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 206 ματς, έχοντας 22 γκολ και 2 ασίστ, εκ των οποίων η μία είναι με τον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 23 Ιουνίου και θα ενσωματωθεί απευθείας στην αποστολή των Πειραιωτών που θα βρίσκεται στην Αυστρία, αφού συμμετέχει στα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα. Ως εκ τούτου ο Μαρτίνς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στην πρώτη φάση των προπονήσεων, που θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ