Βέρνερ: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Λειψία» (vid)

Βέρνερ: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Λειψία» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λειψίας έκανε ο Τίμο Βέρνερ που δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Τσέλσι για τα δύο χρόνια παρουσίας του εκεί.

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Λειψία από την Τσέλσι ο Τίμο Βέρνερ έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην διετή παρουσία του με τους Μπλε του Λονδίνου.

Ταυτόχρονα δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην Λειψία και χαρακτήρισε την πρώτη του σεζόν στην Τσέλσι την καλύτερη της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Νέα δεδομένα για Κογιάδο – Τι λένε τα ρεπορτάζ στην Ισπανία (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Η πρώτη μου χρονιά στην Τσέλσι ήταν πιθανότατα η πιο επιτυχημένη της καριέρας μου. Όχι τόσο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πάντα η κατάσταση παρουσιαζόταν χειρότερη από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας, σε μια σεζόν στην οποία κατακτήσαμε το Champions League. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».

«Έχασα κάποιες ευκαιρίες την πρώτη μου σεζόν, ενώ στη συνέχεια έσπασα και ρεκόρ με τις περισσότερες αποφάσεις VAR εναντίον μου. Κανείς δεν θα πρόκειται να σπάσει αυτό το ρεκόρ σύντομα. Αυτά οδήγησαν στο να χάσω την αυτοπεποίθησή μου τη δεύτερη χρονιά».

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Λειψία. Είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία μου στην Αγγλία. Διδάχθηκα πολλά και έμαθα ένα καινούριο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα, η Λειψία μεγάλωσε κι άλλο. Κέρδισε έναν τίτλο και έχει τις ίδιες υψηλές προσδοκίες με την Τσέλσι»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RB Leipzig (@rbleipzig)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ