Νέα δεδομένα για Κογιάδο – Τι λένε τα ρεπορτάζ στην Ισπανία (pic)

Νέα δεδομένα για Κογιάδο – Τι λένε τα ρεπορτάζ στην Ισπανία (pic)

Γερό «μπάσιμο» της Έλτσε για τον Άλεξ Κογιάδο. Τι γράφουν τα νέα δημοσιεύματα των Ισπανών για τον στόχο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δυναμώσει την επιθετική του γραμμή και ένα από τα ονόματα που έχει «κυκλώσει» ο Κάρλος Κορμπεράν είναι αυτό του Άλεξ Κογιάδο.

Όπως αναφέρει το αξιόπιστο «Relevo», οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Πέρα από τον Ολυμπιακό, για τον 23χρονο ενδιαφέρεται επίσης και η Σέλτικ, αλλά και ακόμα δύο ισπανικές ομάδες που αγωνίζονται στην La Liga.

Σύμφωνα ωστόσο με σημερινό δημοσίευμα του Αντρία Άλμπερτς ο οποίος γράφει για το «El Larguero», η Έλτσε είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποκτήσει τον Άλεξ Κογιάδο.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε από τη Βαρκελώνη ο Ουμτιτί – Στην Ισπανία λένε ότι κλείνει στον Ολυμπιακό (vid)

Μάλιστα, η Έλτσε έχει και για… σύμμαχο τον Τσάβι, καθώς ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα επιθυμεί την παραμονή του Κογιάδο στην Ισπανία, ώστε να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο πιστεύει πολύ.

Τη δεδομένη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο, ωστόσο ο Κογιάδο φέρεται να βλέπει με πάρα πολύ καλό… μάτι την προοπτική της Έλτσε. Την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο έως το 2025, καθώς το τωρινό έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ